Efeler Gazetesi

Söke’de Çocuklar ‘Keloğlan’ ile buluştu

Söke’de Çocuklar ‘Keloğlan’ ile buluştu
18 Aralık 2022 - 20:53

Kızılay Söke Şubesi ve Söke Şehir Tiyatrosu işbirliği ile gerçekleşen tiyatro etkinliğinde “Keloğlan Hazine Peşinde” adlı oyun sahnelendi. Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoglu Kültür Salonunda Ücretsiz olarak gerçekleşen çocuk oyunu büyük ilgi gördü. Salonun tamamıyla çocuklarla dolduğu tiyatro etkinliğinde, çocuklar keyifli anlar yaşadılar.

Etkinlikte Kızılay Söke Şubesi Kızılay gönüllüleri tarafından tiyatro ya gelen çocuklara Süt, Meyve Suyu, Kuru Pasta ve Su ikramında bulundular, çocukların ve gelen ailelerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Başkan Mesut Yalmaç çocuklar için bu tarz sosyal etkinliklerinin devam edeceğinin müjdesini verdi 24 aralık cumartesi günü saat 13:30 da Söke Valili Recep Yazıcıoglu Kültür Salonunda Söke Şehir Tiyatrosunun yeni oyunu UZAYDAN GELEN e davet etti, Türk Kızılayı şenlendirme etkinliği projesi Ücretsiz olacaktır dedi.

Söke Şehir Tiyatrosu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Taner Uzaydan Gelen sosyal sorumluluk çocuk tiyatro oyunu içeriğinde çok önemli mesajlar ve metafor’ların olduğunu çocukların bilgi sahibi olurken çok daha komik bir oyun la eğleneceklerinin açıklamasında bulundu.

Ercan Akbay tarafında kaleme alınan ve yönetilen oyunun genel yönetmeliğini Söke Şehir Tiyatrosu Derneği Başkanı Selami Taner yaptı. Söke Şehir Tiyatrosu Derneği Başkanı Selami Taner ve Türk Kızılay’ı Söke Şube Başkanı Mesut Yalmaç da oyunu izleyenler arasında yer aldı.

Ercan Akbay, Hamdi Akgül ve Hasan Kıvanç Akbay’ın, Ebru Soydemir, Emir Şavun, Deniz Sel, Ceylin Saltı oynadığı tiyatro beğeni topladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi