Efeler Gazetesi

MUHTAR EVRAN: “ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

MUHTAR EVRAN: “ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”
23 Nisan 2024 - 12:32

İmamköy ve Gölcük Mahallesi Muhtarı Şahin Evran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu önemli günün Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini ifade eden Muhtar Evran “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kilometre taşlarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve ulusal egemenliğin çocuklara armağan edildiği anlamlı günü birlikte anıyoruz. 23 Nisan 1920, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde önemli bir dönemeçtir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, Türk milleti, bağımsızlığını ve geleceğini çocuklarına emanet etmiştir. Bu nedenle 23 Nisan, sadece bir bayram değil, aynı zamanda Türkiye’nin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin simgesidir. Çocuklarımızın neşesi ve enerjisiyle dolu olan bu özel günü kutlarken, onların geleceğimizin teminatı olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Muhtar  Evran “Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve güvenli bir ortamda büyümeleri, en temel hedeflerimizden biridir. Bu nedenle, onların eğitimine ve gelişimine her zaman destek olacağız. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızın, bilgiye ve değerlere dayalı bir eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Onların düşünen, sorgulayan ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi