Efeler Gazetesi

SÖKE’DE AKSU FIRTINASI ESTİ

SÖKE’DE AKSU FIRTINASI ESTİ
29 Nisan 2023 - 13:12

AKSU BİR GÜNDE  28 KAHVE TOPLANTISINDA KONUŞTU

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Aydın’ın efsane Belediye başkanı olarak bilinen Hüseyin AKSU, Söke’de dün yaptığı 15 saatlik siyasi çalışmasında;   Maraton Televizyonunda bir saat program yapmanın yanı sıra, 14 saat boyunca yemeden içmeden, seçim arabasının üzerinden halka hitap etti. Bu çalışma sırasında Söke’de ve Sazlı’da tam 28 kahvehane önünde spontone olarak toplantı yaparak konuşma yaptı.

Aksu konuşmalarında; Bağımsız Milletvekilliğinin önemini anlattı. Aksu konuşmalarında kahvehanedeki topluluğa;

“Bağımsız olacağım. Bir siyasi parti liderinin beni susturmasına izin vermeyeceğim. Parti disiplini diyerek halk için vekilleri susturan yapıya teslim olmayacağım. Partilerin ilk sıralarında listeye girmek için halka değil, siyasi liderlere yaranmak amacıyla yanaşan ve halkı unutan vekillerden olmayacağım. Susmayacağım. Korkmayacağım. Aydın’ın, Söke’nin, Halkın istek ve ihtiyaçlarını tüm kamu yöneticilerinin, bakanların karşısına dikilip korkusuzca dile getireceğim. Halk için talep edeceğim. Doğru işler yapacağım. Doğru çözümler götüreceğim. Kimseden emir almayacağım. Halka sırtımı dönmeyeceğim. Seçilir seçilmez sizi unutan, liderinin peşinde ayrılmayanlardan olmayacağım. Projelerimi, Aydın için ihtiyaç olan yatırımları, halka hizmet için hazırladığım her şeyi sizler için söke söke alacağım.  Bunun için Bağımsız oldum. Bağımsız adayınıza bu gücü verirseniz, partile rüsüt bir güçle Aydın’a hizmetleri yağdırırız. Türkiye genelinde Aydın’ı en ön plana çıkartırız.”  dedi.

Aksu konuşmalarında şunu da ekledi;

Tüm gün Söke’yi sokak sokak dolaştım. Sanayi Sitesinden, çarşısına, yan sokaklardan, gecekondularına kadar gördüm. Çok çok üzüldüm. Söke böyle bir ihmali hak etmiyor. Altyapı yok. Yol yok. Ulaşım yok. Parklar bile maşallah otlak gibi olmuş. Bakımsızlıktan kırılan dökülen kaldırımlar, enkazlar Söke’yi sarmış. Artık Söke Türkiye’de sayısı çok çok azalmış olan gecekondu kentlerinden biri haline düşmüş. Bu kaderi yenmemiz lazım . Bunun için hazırladığımız Çevre yolları, turizm merkezi, koşu ve bisiklet yolları, Çağdaşkent adı altında modern mahalleyi, büyük park ve rekreasyon alanlarını, ihtisas sitelerini kurmamız lazım. Söke’nin kentsel değişimi için ne gerekirse yapacağım” diyerek tüm Sökelilerin alkışları ile desteklerini aldı.

Alkışlar üzerine Aksu, “Bu alkışlarınızı heba etmeyeceğim. Hizmetlerle karşılık vererek geri ödeyeceğim, Allaha emanet olun! “diyerek, toplantıdan toplantıya koştu. Bir saniyesini bile heba etmeden, klasik el sıkışma konusunda vakıt kaybetmeden çalışan Aksu, böylece Türk Siyasi Tarihinde kırılması zor bir rekora imza attı. Aksu’nun çalışmasına katılan ekibinin tespitlerine göre 15 saatte 28 kahve toplantısını gerçekleştirdi. Görüştüğümüz vatandaşların pek çoğu ise, “Aksu boş laf etmiyor. Kendisine güveniyoruz. Siyasetteki tabuları yıkıyor. Onu destekleyeceğiz” dediler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi