Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

SHÇEK Spor’un hedefi güzel ve zevkli futbol

SHÇEK Spor’un hedefi güzel ve zevkli futbol
06 Ekim 2022 - 20:35

SHÇEK Spor, ligin ilk haftasında güçlü rakibi Demirci Gençlik’i 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. SHÇEK Spor Antrenörü Cemal Aris “Maç izlemeye gelen taraftarlara güzel sevki, pozisyonu bol bir maç izletmeye çalışıyoruz” dedi.

Aydın Birinci Amatör Küme 3. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen SHÇEK Spor ile Demirci Gençlik Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaştı. SHÇEK Spor’a galibiyeti getiren golleri Emre Balcıoğlu (2), Zafer Demir, Semih (P) ve Nihat attı. SHÇEK Spor antrenörü Cemal Aris takımın durumunu, transferleri ve alınan farklı galibiyeti değerlendirdi.
Takımı nasıl kurduklarını belirten Aris “Geçen sezon çalıştığımız çocuklar ile sezona başladık. Sadece 2000 ve 2005 doğumlu 2 transfer yaptık. 3 aya yakın süredir çalışmalarımız devam ediyor. Bu yaş grubu ile amatör de mücadele etmek gerçekten çok zor. Sezona 6 süper amatör takımı ile hazırlık maçı yaparak lige hazırlandık.” dedi.
Demirci Gençlik maçını değerlendiren Cemal Aris “ İlk yarısı başa baş geçen mücadeleye sahne oldu. Rakibin tehlike atakları vardı. 1 de penaltı kaçırdı. İlk yarının son dakikalarında iyi bir organize ile golü bulduk. 2. yarı maça daha fazla ağırlığımızı koyarak art arda goller bularak maçı kopardık. Tribünde maç izlemeye gelen taraftarlara güzel sevki pozisyonu bol bir maç izletmeye çalışıyoruz. ‘’ dedi.
3 tane sakat futbolcusu olduğunu belirten Aris “Tedavileri devam ediyor. Bu hafta bay maçımızın olmaması bu açıdan güzel. Işıklı maçına kadar 2 tane hazırlık maçı daha yaparak eksiklerimizi gidermeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi