Efeler Gazetesi

Selvi Kılıçdaroğlu 1 Mayıs’ı Aydınlı kadın çiftçilerle kutladı

Selvi Kılıçdaroğlu 1 Mayıs’ı Aydınlı kadın çiftçilerle kutladı
02 Mayıs 2023 - 0:35

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Aydın’da kadın çiftçilerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Aydın’da kadın çiftçilerle bir araya gelerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte kadın çiftçilere ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu, “Aydın’da Emek ve Dayanışma Günü’nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka”  ifadelerini kullandı.

“KADIN EMEĞİNİN DEĞER BULDUĞU GÜNLER YAKIN”

Paylaşımında Başkan Çerçioğlu ve kadın çiftçilerle bir arada olduğu fotoğraflara da yer veren Selvi Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı; “Aydın’da Emek ve Dayanışma Günü’nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka. Kadın emeğinin değerini bulduğu, kadınların evlatlarına imkanlar sunabildiği günler yakın. 1 Mayıs kutlu olsun”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi