Efeler Gazetesi

Savaş, oyunu kullandı

Savaş, oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 19:46

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, yerel seçimlerde oyunu Sosyal Bilimler Lisesi’nde kullandı. Savaş, “Sandıktan gerçek belediyeciliğin çıkacağına inancım tam” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, eşi Nilay Savaş’la birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullandı.

Sosyal Bilimler Lisesi’ndeki 2027 numaralı sandıkta oyunu veren Savaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Demokrasi şehidi merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in emaneti olan şehrimiz, tarihi bir seçime gidiyor. Yaklaşık 3 ay süren seçim sürecini büyük bir olgunlukla geçirdik. Demokrasi şöleni içinde bu süreci yaşadık. Yerel yönetim anlamında mahrumiyetin giderilmesi konusundaki çözüm noktalarını anlattık. Şehrimizin büyümesi, gelişmesi adına yapacaklarımızı, projelerimizi anlattık” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

Sandıktan gerçek belediyeciliğin çıkacağına inancının tam olduğunu dile getiren Savaş, şöyle konuştu: “Aydın’ımız şaha kalkacaktır. Yeni bir sayfa aralayacaktır 1 Nisan itibarıyla. 31 Mart akşamı tarihi bir başarıya hep birlikte imza atacağız. Kayıp yılları telafi edeceğimiz dönem, önümüzdeki dönem olacak. Şehrimizin büyümesi, gelişmesi adına önümüzdeki dönem önemli işlere imza atacağız. Gelişen büyüyen Türkiye’den daha fazla pay alması adına işler yapacağız. Demokrasimiz adına, Aydın’ımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“SEÇİME İLGİ GAYET İYİ”

Sandıkları gezdiklerini ifade eden Savaş, vatandaşın seçime ilgisinin gayet iyi olduğunu gözlemlediğini belirtti.

Savaş oy kullanırken AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer ile AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten de Sosyal Bilimler Lisesi’ne geldi. Başkan Ökten de oyunu burada kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi