Efeler Gazetesi

Savaş: “Gümbür gümbür geliyoruz”

Savaş: “Gümbür gümbür geliyoruz”
18 Mart 2019 - 19:11

AK Parti Aydın Milletvekili Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “İlk defa bu kadar kaybetmekten korkuyorlar. Çünkü gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’daki su meselesine devlet yatırımları sayesinde neşter vurulduğunu belirterek, mevcut Başkan Özlem Çerçioğlu’nun devlet projelerine sahip çıktığını ileri sürdü. 
Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, “CHP’li Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı keşke anlattığı projeleri kendisi yapmış olsaydı da herkes onu alkışlasaydı. Keşke sorumluluk sahasında bulunan ilimizin en büyük meselelerinden birisi durumundaki su sorununa kendisi çözüm üretebilseydi. Yapamadılar fakat devletimiz buna da çözüm üreterek Aydın’ı susuz bırakmadı. Ekmek elden su gölden yaşamaya devam ediyorlar, yapmadığı her projeyi kendisi yapmış gibi sahipleniyor. 2014’te açıkladığı 133 projeden 120’sini yapamamış birisi ne yapar, elbette devletin projelerine ben yaptım diye sahip çıkacak. Korkuları dağları sarmış durumda ne diyeceklerini şaşırdılar. İlk defa bu kadar kaybetmekten korkuyorlar. Çünkü gümbür gümbür geliyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi