Efeler Gazetesi

Savaş: “Aydın’ı Ege’nin ve Türkiye’nin gözbebeği yapabiliriz”

Savaş: “Aydın’ı Ege’nin ve Türkiye’nin gözbebeği yapabiliriz”
25 Mart 2024 - 13:22

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, vatandaşlara, “Aydın’ı Ege Bölgesi’nin ve Türkiye’nin gözbebeği yapabiliriz” açıklamasında bulunarak, 31 Mart’ın “son fırsat” olduğunu kaydetti.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, seçime sayılı günler kala, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoyla, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm seçmenden destek istedi. Savaş, 31 Mart seçimlerini “son fırsat” olarak nitelendirdi.

Mustafa Savaş, “15 yıldır bu şehrin yönetiminin yetersizliğini hepimiz gördük, yaşadık ve bunun ağır faturasını hepimiz ödüyoruz. Artık yetmedi mi? Biz daha iyi bir Aydın’da, daha güçlü bir Aydın’da yaşamayı hak etmiyor muyuz? Aydın, neden yanı başımızdaki Denizli gibi üretim şehri, Gaziantep gibi gastronomi şehri, Antalya gibi bir turizm cenneti olmasın? Haydi, şimdi birlikte düşünelim. Bu şehrin gerçekten neye ihtiyacı var? Aydın’ımızın yatırıma ihtiyacı var. Yatırım olursa üretim, üretim olursa istihdam olur. İstihdam olursa bu şehir gelişir. Geleceğimiz değişir. Aydın’ımızı 5 yılda Ege Bölgesi’nin ve Türkiye’nin gözbebeği yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

“GERÇEK BİR BÜYÜKŞEHİR OLALIM”

“Bu karanlık tünelden çıkışımız için 31 Mart, inanın artık son fırsat” diyen Savaş, şöyle devam etti: “Bu milletvekili seçimi değil. Parti seçimi değil. Çocuklarımızın, torunlarımızın yaşadığı bu şehrin kaderini belirleyecek yerel bir seçim. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu seçimde oyunuzu Aydın’ın, evlatlarınızın geleceği için kullanın. Ben bugün size siyasi bir aktör olarak değil, bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, Aydın’ın öz evladı olarak sesleniyorum. Size tüm kalbimle elimi uzatıyorum. Haydi, gelin, yeni bir Aydın, güçlü bir Aydın için yola çıkalım. Otopark ve trafik sorununu çözelim. Sosyal konutlarla kira öder gibi ev sahibi olalım. Su pahalılığından kurtulalım. Depreme karşı güçlü bir şehir oluşturalım. Stadyumumuzda şampiyonluk şarkıları söyleyelim. Emeklilere, annelere, gençlere, yerel kaynaklarımızla destek olalım. Yağmuru sel korkusuyla değil, bereket coşkusuyla karşılayalım. Çiftçimize çözüm olalım, esnafımıza dost olalım. Gerçek bir büyükşehir olalım. Gelin, Aydın’a bu şansı verelim. Birlikte başaralım, birlikte başaralım. Sizleri seviyor ve tüm kalbimle selamlıyorum.”

https://www.facebook.com/watch/?v=819833879989836

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi