Efeler Gazetesi

ŞAHİN EVRAN: “BEN DEĞİL BİZ KAZANDIK”

ŞAHİN EVRAN: “BEN DEĞİL BİZ KAZANDIK”
02 Nisan 2024 - 18:32

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde İmamköy ve Gölcük Mahallesine muhtar seçilen Şahin Evran İmamköy ve Gölcük mahalle halkına teşekkür etti.

Muhtar Evran: “Saygı değer büyüklerim ve sevgili genç kardeşlerim. Bana göstermiş olduğunuz ilgiden ve desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Yüce Rabbimin lütfu ve siz değerli köy halkımın destekleriyle sandıktan birinci çıkarak İmamköy ve Gölcük Mahallesine muhtar seçilmiş bulunmaktayım. Öncelikle bana ve ekibime vermiş olduğunuz güvenoyundan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

EVRAN: “BEN DEĞİL BİZ KAZANDIK”

Hizmet yapmak adına kim ben de varım derse, birlikte en güzeli için çalışacaklarını söyleyen Evran; “Önümüzdeki 5 yıl içinde bize vermiş olduğunuz yetkiyi Halkımızın yararına en verimli bir şekilde değerlendireceğimizden endişeniz olmasın. Sizlerden gelen talep, şikâyet ve önerileri ilgili makamlara ulaştırıp çözüme kavuşturmak adına Tüm bilgi, birikim ve enerjimizi sarf edeceğimizden zerre şüpheniz olmasın. Yaklaşık 7-8 aydır süren seçim kampanyasında bazen sizleri bunaltmış olabiliriz. Seçim sürecinde istemeden kırdığım, üzdüğüm birileri varsa özür diliyorum. Kazandığımız an itibari ile herkesi destek olmuş gözüyle görüyorum. Mahallemize hizmet yapma adına kim ben de varım derse, birlikte en güzeli için çalışacağız. Ben değil BİZ Kazandık. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi