Efeler Gazetesi

Özmen: Hükümetimiz kararlı adımlar atmaya devam ediyor

Özmen: Hükümetimiz kararlı adımlar atmaya devam ediyor
05 Ocak 2022 - 22:21

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Yatırım, istihdam, üretim, ihracat önümüzdeki dönemin temel parolaları. Hükümetimiz kararlı bir şekilde adım atmaya devam ediyor” açıklamasında bulundu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlediği 151’inci İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları olarak söz konusu toplantıya katıldıklarını belirten Özmen, “Pazartesi günü daraltılmış toplantılarımızı gerçekleştirdik. Ege Bölgesi toplantımızı gerçekleştirdik. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla genişletilmiş il başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Basına kapalı kısımda hem Hazine ve Maliye Bakanımızın sunumu vardı hem de müzakereler yapıldı. Faydalı, çalışmalarımızın değerlendirildiği 2023 sürecine ışık tutan, yapacağımız çalışmaları paylaştığımız verimli oldu” diye konuştu.

“MÜCADELE DEVAM EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni ekonomik modelle ilgili kararlılığını yeniden ifade ettiğini vurgulayan Özmen, “Doların nasıl köpüğü alındıysa enflasyonun da köpüğünün önümüzdeki günlerde giderileceğini, vatandaşımızın yükselen fiyatlar karşısında alım gücü noktasında ezdirilmeyeceğini, durumunun iyileştirilmesi konusunda her türlü çabanın gösterileceği ifade edildi. Asgari ücrete yüzde 50 civarında zamla başlayan süreç, memur ve emekli maaşlarındaki iyileştirmeyle devam etti. Vatandaşın alım gücü enflasyon karşısında bir miktar yükseltildi. En düşük emekli maaşı 2 bin 500 TL’ye çıkarıldı. Bu noktada oluşacak mağduriyetler karşısında her zaman gerekli adımlar atılıyor. Esnafın kredi faizinin yüzde 50’si silindi, esnafımıza yatırım kredi paketleri açılmaya başlandı. Mücadele devam ediyor. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat önümüzdeki dönemin temel parolaları. Hükümetimiz kararlı bir şekilde adım atmaya devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi