Efeler Gazetesi

Özhaseki Nazilli’ye müjdelerle geldi

Özhaseki Nazilli’ye müjdelerle geldi
27 Aralık 2022 - 17:57

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret ederek Nazilli’de hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili istişare toplantısı yaptı.

Aydın’daki ziyaretlerinin ardından Nazilli’ye gelen Özhaseki, alanında uzman ekiplerin bir süredir ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye hazırlanan projelerle ilgili sunum yapan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 18 maddelik bir proje taslağı takdim etti.

Ekibi ile birlikte projeleri tek tek değerlendireceklerini söyleyen Özhaseki; “ Akşama kadar Nazilli’yi tartışıp, konuşacağız. Hep birlikte istişare edeceğiz. 21 yıllık belediye başkanlığım var. Bakanlık dönemim ve genel başkan yardımcılığım var. Neredeyse 30 senem, şehircilik ve belediyecilik üzerine geçti. Nacizane, hangi projeler nasıl yapılır bunun örneklerini vereceğiz” diye konuştu.

Yatırımlarla ilgili Kayseri örneği veren Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Para harcamadan bir proje nasıl yapılır bunun örneklerini göstereceğiz. Bir taraftan harcayıp, diğer taraftan harcamadan Nazilli’de neler yapabiliriz onu konuşacağız. Kayseri’de 33 bin kişilik stad, terminal, baraj yaptırdım, kamunun cebinden 1 kuruş çıkmadan yaptırdım. Kasası dolu dolu bir belediye teslim ettim” sözlerini kaydetti. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi