Efeler Gazetesi

Nazilli İl Olsun Platformu Ankara temasları hakkında bilgi verdi

Nazilli İl Olsun Platformu Ankara temasları hakkında bilgi verdi
15 Eylül 2022 - 22:36

Nazilli Ticaret Odası koordinatörlüğünde üçüncüsü yapılan toplantıya çevre ilçe belediye başkanları ile parti temsilcileri katıldı.

Toplantıya; Buharkent, Kuyucak, Yenipazar ve Nazilli Belediye Başkanları katılırken Bozdoğan, Karacasu ve Sultanhisar Belediye Başkanları yoğunlukları nedeniyle katılamadılar.

Altılı masa olarak tanımlanan partilerden Saadet Partisi, Demokrat Parti ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Nazilli ilçe başkanları da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıya katılanlara; geçtiğimiz günlerde Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezlerine yapılan ziyaretler hakkında bilgi verildi.

Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Nazilli’nin Türkiye’de il olmayı hak eden ilk 10 ilçeden biri olduğu görüşü” üzerinde duruldu.

Parti yetkililerinden alınan görüş ve değerlendirmeler neticesinde, platformun çalışma stratejileri ve önümüzdeki günlerde yapılacak programlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Cumhur İttifakı ile görüşüldü, Millet İttifakı ile de görüşülecek

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yetkilileri ile görüşüldüğü, önümüzdeki günlerde de Millet İttifakını oluşturan partilerin Genel Başkan veya tensip buyurulan parti yetkilileri ile de görüşmek üzere randevu alınmasına karar verildi.

Bu çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması için altılı masayı oluşturan ve toplantıya katılan partilerin ilçe başkanları gerekli çalışmalara başlayacaklarını söylediler.

Nuri ARSLAN; kurumlarda devamlılık esastır. Seçim sonuçları platform çalışmalarını etkilemez.

Toplantıda bir açıklama yapan Nuri Arslan; Ticaret Odası olarak seçim süreci içinde olduklarını, doğal olarak seçimin sonucunun ne olacağı hakkında bir yorumda bulunamayacağını, ancak sonuç ne olursa olsun kurumlarda devamlılığın esas olduğunu, bu nedenle 1 Ekim’den sonra da Nazilli İl Olsun Platformunun aynı heyecan ve istekle çalışmalarına devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Toplantıda; Nazilli bölgesinin menfaatlerinin her şeyin üzerinde olduğu konusunda fikir birliğine varılırken, Nazilli halkının yanındaymış gibi gözüküp kişisel hesapları nedeniyle platform çalışmalarını haksız bir şekilde eleştiren ve kamuoyu oluşturmaya çalışanların amaçlarına ulaşamayacakları ifade edildi.

Yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak; Nazilli bölgesinin mevcut durumu ile potansiyelini ve sahip olduğu değerleri anlatan raporun geliştirilmesi yönünde karar alınırken bundan böyle yapılacak çalışmaların kurumsal düzeyde ve daha geniş kapsamlı yapılması yönünde görüş bildirildi.

Geçmiş dönemlerde yapılan İl çalışmalarının bu gün yapılan faaliyetlerle aynı olmadığı, Nazilli ile birlikte altı ilçenin de bu konuda tek yumruk olduğu ve birlikte hareket edildiği göz önüne alındığından atılacak adımlardan daha olumlu sonuçlar alınacağı konusunda fikir birliğine varıldı. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi