Efeler Gazetesi

“KÜÇÜK ESNAF BİZİ BİZ YAPANDIR”

“KÜÇÜK ESNAF BİZİ BİZ YAPANDIR”
11 Nisan 2022 - 13:45

Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı Yerel Esnafın zor günlerden geçtiğini söyleyerek Aydın Halkını birlik olmaya davet etti.

Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Esnafın zor günlerden geçtiğini söyleyerek, Et’i Kasaptan, Peyniri Şarküteri’den Al, Esnaf Kazansın. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapandır. Milli ve yerli değerlerimize bizim kadar sahip çıkandır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde vatandaşlarımızı yerel esnafa desteğe davet ediyorum.” dedi.

“KÜÇÜK ESNAF BİZİ BİZ YAPANDIR”

Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı: “Zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde gelin hep beraber esnafımıza sahip çıkalım. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde vatandaşlarımızı yerel esnafa desteğe davet ediyorum. Esnafımıza en büyük desteğimiz alışverişlerimizi zincir marketler yerine onlardan yapmamız olacaktır. Özellikle alışveriş yoğunluğunun yaşandığı Ramazan ayında evimizin ihtiyaçlarını yerel esnaftan giderelim. Çünkü yerel esnaftan alışveriş şehrin ekonomisine can verir. Tek elde toplanan alışveriş düzenine inat yerel esnaf bizimdir. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapandır. Milli ve yerli değerlerimize bizim kadar sahip çıkandır” dedi.

“KÜÇÜK ESNAF HERZAMAN YANINIZDADIR”

Küçük esnafın daima halkın da yanında olduğunu aktaran Başkan İsmail Kadı; “Küçük esnaf, maddi sıkıntınız olduğunda size destek çıkar, veresiye verir. Düğününüze, cenazenize küçük esnaf gelir. Yeri geldiğinde anahtarınıza, eşyalarınıza hatta çocuğunuza bile gözü gibi bakar. Onlar bugüne kadar bize destek oldular, şimdi esnafımıza desteğimizi hissettirme zamanıdır. Özellikle Tercihiniz Aydın’ın Yerli Sermayesi Marketler ve Mahalle Bakkalları olsun. Et’i Kasaptan, Peyniri Şarküteri’den Al, Esnaf Kazansın. Paranın ülke ekonomisinde kalması için, bizi biz kılan değerlere sahip çıkmak için, Türk Liramızın değerini korumak için, Aydın’ı kalkındırmak için esnafınıza sahip çıkın!” ifadelerine yer verdi. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi