Efeler Gazetesi

Kanber: “Artık kazanmak zorundayız”

Kanber: “Artık kazanmak zorundayız”
07 Ekim 2022 - 23:40

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Efeler 09 SFK, bugün sahasında Bursa temsilcisi Bursa Yıldırımspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Veyis Kanber ‘‘Artık kazanmak zorundayız’ dedi.

Adnan Menderes Stadında oynanacak olan ligin 6’ıncı hafta karşılaşması bugün saat 15:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesinden Serkan Eryılmaz yönetecek. Yardımcılıklarını Sedef Aktan ve Cemal Can Çakır yapacak. Efeler 09 SFK’nın amacı ilk galibiyetini alarak üst sıralara çıkmak. Konuk takım Bursa Yıldırımspor’un hedefi ise deplasmandan puan ve puanlarla ayrılıp zirve takibini sürdürmek istiyor. Efeler 09 SFK, ligde 4 puanla 12. sırada Konuk takım ise 9 puanla 3. sırada bulunuyor.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Efeler 09 SFK, bugün Adnan Menderes Stadında oynanacak olan Bursa Yıldırımspor mücadelesinin taktik idmanı dün yaptı. Adnan Menderes Stadında yapılan antrenman Teknik Direktör Veyis Kanber ve yardımcıları tarafından gerçekleşti. Kaleciler kaleci antrenörü Bülent Okkan eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman Kondisyonerler Düzgün Canpolat ve Mehmet Ceyhun nezaretinde düz koşu ile başladı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda oyuncular gruplar halinde ısınma istasyon çalışması, fiziksel kuvvet yüklemesi amacıyla koşu ve 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından taktiksel çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdılar. Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber ‘’Bizi zor bir maç bekliyor. Üst üste dört hafta berabere kaldık. Artık kazanmak zorundayız. Futbolcularıma bu konuda güveniyorum ve inanıyorum. Taraftarımızın bizi 90’ıncı dakikaya kadar desteklemelerini istiyorum. Bu maçta onların desteği ile kazanacağımıza inanıyorum. Çıkış yakalayabileceğimiz bir maç. Bu takım taraftarın enerjisiyle daha da iyi performans gösteren bir takım. İnşallah kazanmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi