Efeler Gazetesi

KAÇAMADILAR

KAÇAMADILAR
18 Eylül 2019 - 16:50

Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı tarafından Didim ilçesi Menderes açıkları ve Tekağaç Burnu açıklarında Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. İcra edilen İki ayrı olayda toplamda 61  Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Önceki gün sabah 04:20 civarı Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bağlı bot tarafından, Didim Menderes açıkları 3 mil mesafede içerisinde çok sayıda düzensiz göçmen ile Eşek Adası istikametine doğru ilerlemekte olan bir lastik bot tespit edildi. Durdurulan lastik bot içerisinde ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye teşebbüs eden Suriye uyruklu 14 erkek, 6 kadın, 5 erkek çocuk ve 5 kız çocuktan oluşan 30 düzensiz göçmen yakalandı.

İkinci ayrı olay ise saat: 06:50’de Tekağaç açıklarında yaşandı. Güney Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından, Didim Tekağaç Burnu açıkları 15 mil mesafede içerisinde çok sayıda düzensiz göçmen ile Bulamaç Adası istikametine doğru ilerlemekte olan bir lastik bot tespit edildi. Durdurulan lastik bot içerisinde ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye teşebbüs eden Suriye uyruklu 23 erkek, 2 kadın, 4 erkek çocuk ve 2 kız çocuktan oluşan 31 düzensiz göçmen yakalandı. SEMİH BAŞKAR

MENDERES AÇIKLARI
MENDERES AÇIKLARI
MENDERES AÇIKLARI
TEKAĞAÇ AÇIKLARI
TEKAĞAÇ AÇIKLARI
TEKAĞAÇ AÇIKLARI
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi