Efeler Gazetesi

İNCİRLİOVALILAR RIDVAN EŞİN’İ BAĞRINA BASTI

İNCİRLİOVALILAR RIDVAN EŞİN’İ BAĞRINA BASTI
29 Nisan 2023 - 0:03

Aydın merkez ve ilçelerini karış karış dolaşan Büyük Birlik Partisi 1. Sıra Aydın Milletvekili Adayı Avukat Rıdvan Eşin, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın halkına hizmet etmek için var gücüyle mücadele ettiğini, bunu da Aydın halkının desteğiyle başaracağını söyleyen Eşin, herkesin elini sıkmak, herkesle dertleşmek için durmadan ziyaretlerine devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Aydın Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin bugünkü ziyaretler kapsamında İncirliova pazar yeri ve yerel esnafı, ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Rıdvan Eşin vatandaşlar bağrına bastı. Siyasette insanlar hemşehrilerini, yakınlarını dostlarını bir yerde olanlarını istediğini söyleyen Eşin; “Siyasetin ahlaki ve manevi değeri Kuran ayetinde olduğu gibi işi ehline teslim edilmesidir. Bu işi yapabilecek insana teslim edilmesidir. Ben bu noktada sizlere güveniyorum ve sizlerin desteğini bekliyorum” dedi.

İncirliovalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Eşin; “2023, 14 Mayıs seçimleri bizler için çok kritik bir süreç. Çok çalışmamız ve her bir vatandaşımıza dokunmamız gerekiyor. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretlerle görüyoruz ki vatandaşımız büyük bir teveccüh göstermekte. İnanıyoruz ki 15 Mayıs’ta  vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Bizler kazanacağımıza eminiz çünkü partimize ve politikalarımıza inancımız ve güvenimiz tamdır” dedi.

Eşin daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi