Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İlkokul Öğrencileri Futbol Turnuvasıyla Sosyalleşti

İlkokul Öğrencileri Futbol Turnuvasıyla Sosyalleşti
23 Nisan 2019 - 10:52

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülmekte olan ‘Okulumla Sosyalleşiyorum Projesi’ kapsamında ilkokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu oldu.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Okulumla Sosyalleşiyorum Projesi” kapsamında Efeler İlçesi Güzelhisar İlkokulu koordinatörlüğünde düzenlenen Efeler İlçesi İlkokullar arası Futbol Turnuvası final maçı Adnan Menderes Stadyumu’nda yapıldı.
Aydın’da her yıl düzenlenen ilkokullar arası Futbol Turnuvası bu yılda Efeler Güzelhisar İlkokulu tarafından organize edilerek 23 okulun katılımı ile gerçekleşti. Turnuva süresince öğrencilerin heyecanlı, gayretli ve centilmen davranışları turnuvaya renk kattı.
Karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte düzenlenen kupa töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Bir ay boyunca süren turnuvalara yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve veliler final maçını da pas geçmedi. Kupa törenine Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Efeler İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri katıldı.
Törende konuşan Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özmen; “İlkokullar arası futbol turnuvamızda amacımız, ‘Okulumla Sosyalleşiyorum Projesi’ kapsamında; öğrencilerimizin sosyalleşerek takım ruhu ile hareket edebilmesini öğrenmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve aynı zamanda sporda centilmenliğin kavratılması, ilgi ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin tüm öğrencilerin katılabileceği düzeyde organize edilerek Öğrencilerimizin okul içerisinde Sosyalleşmesini sağlamaktır.
Turnuvayı düzenleyen Güzelhisar İlkokulu’na ve turnuvaya katılan bütün okullara teşekkür ederim” dedi.
Törende dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Mustafa Özmen, Şube müdürleri Kürşad Demirkıran ve Mehmet Aslan tarafından verildi.
Turnuvada Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu şampiyon olurken, 2.liği Ticaret Odası İlkokulu, 3.lüğü Cumhuriyet İlkokulu ve 4.lüğü de Çeştepe İlkokulu aldı. Ayrıca turnuvada Umurlu Kocagür İlkokulu ve Gazipaşa İlkokulu en centilmen takım seçilerek kupayla ödüllendirildi.

SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi