Efeler Gazetesi

Hayri Usta yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Hayri Usta yeni yerinde hizmet vermeye başladı
19 Aralık 2022 - 17:33

Aydın’da müşterilerine Osmanlı ve Girit mutfağından benzersiz tatlar sunan Hayri Usta Lokantası, yeni yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta Hayri Usta Lokantası sahibi Hayrettin Dincil, tüm vatandaşları işletmesine davet etti.

Aydın’ın Efeler ilçesinde lezzetin değişmez adresi olan Hayri Usta Lokantası, yeni yerinde kapılarını açtı. Yaklaşık 12 yıldır Ata Mahallesi’ndeki Birinci Sanayi Sitesi içerisinde hizmet veren Hayri Usta Lokantası’nın aynı güzergahta yer alan Ata Mahallesi Tepecik Bulvarı Numara 40’taki yeni mekanı için açılış töreni düzenlendi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Açılışa törenine AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Fırat Barışık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, Aydın Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, Aydınspor 1966 Masterlar Başkanı Barış Mayadağ ve yönetim kurulu üyeleri, iş insanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, Dincil ailesi ve çok sayıda davetli ile Hayrettin Dincil’in onursal başkanlığını yaptığı Hayri Usta Sportif Spor Kulübü’nün teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.

“HAYRİ USTA’YI ÖNERİYORUZ”

Açılışta Hayri Usta Lokantası sahibi Hayrettin Dincil ve eşi Nevin Dincil, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Hayri Usta Lokantası sahibi Hayrettin Dincil, “Çevremizin genişlediğini gördükçe artık kabuğumuza sığamaz olduk. Bu gerek bürokraside gerek siyasette gerek esnaf gerek memur olmak üzere tüm müşterilerimiz, artık yerimizin yetmediğini, bizlere daha iyi bir yer daha iyi bir istihdam kurmamızı talep ettiler. Bundan dolayı 6 ay önce başlamış olduğumuz bu yolda Allah’ın izniyle bugün muvaffak olmak üzereyiz. Tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz.” dedi. Hayri Lokantası’nın yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı Atay ise, “Efeler ilçesinde bir marka restoranın açılışı için geldik. Hayri Usta ve eşini kutluyorum. İkisini de çok teşekkür ediyorum, bizim ilçemiz Efeler’e bir marka değer kattılar. Herkesin damak zevkine uygun ürettiği, işini iyi ve güzel yaptığı için biz Hayri Usta’yı öneriyoruz. Biz asıl teşekkür ediyoruz sizlere. Güzel mekanlarla şehrimizi marka şehir haline getirdiniz. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

“BÜTÜN GURMELERİN, USTALARIN USTASI HAYRİ USTADIR”

AK Parti Aydın Milletvekili Posacı, Hayri Usta’nın marka bir işletme olduğunu belirterek hayırlı olmasını diledi. AYESOB Başkanı Künkcü de “Şevketi Bostanı ilk defa lokantalarda Hayri Usta sayesinde yedik. Benim çok arkadaşım İstanbul ve İzmir’den uçağa binip, Gaziantep’e yemek yemeğe gidiyorlar. Aydın, neden Gaziantep gibi bir gurme şehir olmasın. Ben bu yolda harcadığı emeğe de saygı duyarak başarılar diliyorum. Aydın inşallah nice gurmeler yetiştirir. Bütün gurmelerin ustaların ustası Hayri Usta’dır.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri, açılış kurdelesini kesti. Törende davetlilere Hayri Usta Lokantası’nın benzersiz lezzetleri davetlilere ikram edildi.

LEZZETİN ADRESİ

Müşterilerine Osmanlı ve Girit mutfağından benzersiz tatlar sunan Hayri Usta Lokantası, Osmanlı saray mutfağı ve Balkan mutfağını da yeni yerinde envanterine ekleyecek. Yeni yerinde günde 18 saat hizmet verecek olan Hayri Usta Lokantası, yine damak tadının değişmez adresi olacak. Enginar, talaş böreği, mantar, şevketi bostan, çıntar dolması, özel ciğer sarma başta olmak üzere günlük onlarca yemek çeşidiyle Aydınlılara benzersiz tatlar sunan Hayri Usta Lokantası, yemeklerinde kullandığı zeytinyağı ve tamamen doğal ürünleriyle vatandaşların ilk tercihi olmaya yeni yerinde de devam edecek.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi