Efeler Gazetesi

Gazeteci Murat Tan Yeni Kıroba’da

Gazeteci Murat Tan Yeni Kıroba’da
14 Şubat 2023 - 19:25

Aydın basınının deneyimli isimlerinden gazeteci Murat Tan, Yeni Kıroba gazetesine ait yenikiroba.com internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni oldu.

15 Şubat itibariyle görevine başlayacak olan Murat Tan, “Yeni Kıroba Ailesi içerisinde yer almaktan çok mutluyum. Bundan böyle Yeni Kıroba’daki ekip arkadaşlarımızla beraber sorumlu gazetecilik sağduyusuyla canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Aydın basınının deneyimli isimlerinden olan Gazeteci Murat Tan, 58 yıldır ilin nabzını tutmaya devam eden Yeni Kıroba Gazetesi Ailesi’ne dahil oldu. Meslek hayatında Aydın’daki yerel basında genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürlüğü görevlerini üstlenen Tan, “Duayen Gazeteci Recep Başkar’la çalışacak olmanın heyecanı içindeyim. Benim yaşımdan çok fazla meslek deneyimi olan büyüğümle çalışırken onun deneyimlerinden yararlanacağım için kendimi şanslı hissediyorum. Bir dönem ustam merhum Yılmaz Sağlık’ın da çalıştığı Aydın basının amiral gemisi olarak gördüğüm Yeni Kıroba Ailesi içerisinde olmanın meslek hayatımda da dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bundan böyle Yeni Kıroba’daki ekip arkadaşlarımızla beraber sorumlu gazetecilik sağduyusuyla canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi