Efeler Gazetesi

ESNAF; “O, BİZİM MESUT ABİMİZ”

ESNAF; “O, BİZİM MESUT ABİMİZ”
15 Mart 2019 - 17:40

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti(DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan,  Zeybek Mahallesi’nde bulunan 2. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar, 5 yıl boyunca kendilerini ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Başkan Özakcan’a teşekkür ettiler.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren DP’li Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, DP İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve meclis üyesi adayları ile birlikte sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Tüm işletmeleri tek tek dolaşan M. Mesut Özakcan, esnafın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı.

“ESNAFLARIMIZA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Başkan Özakcan,” Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. 5 yıllık belediye başkanlığı görevim süresince buraya sık sık gelerek esnafımızla iç içe olan bir belediye başkanı olarak bugün de seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret ettim. Esnafımız bizleri görünce çok mutlu oldu ve desteklerini ifade ettiler. Biz eski sanayi sitesi olsun, ikinci ve üçüncü sanayi sitemiz olsun tüm esnaflarımızın yanındayız. Esnafımızın çalışma şartlarının düzenlenmesi açısından önümüzdeki süreçte çalışmalarımız olacak. İnşallah önümüzdeki dönemde de ziyaretlerimiz devam edecek, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZİ TEK ZİYARET EDEN BAŞKAN ÖZAKCAN OLDU”

Sadece seçim çalışmaları döneminde değil her zaman Başkan Özakcan’ın kendilerini ziyaret ettiğini belirten sanayi esnafı,” Başkanımız bizleri hiçbir zaman unutmadı. Her bayram ziyaret ederek hem gönlümüzü fethetti hem de sorunlarımızı dinledi. İmkanlar ölçüsünde de çözümler üretti. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabildik. 5 yıldır kapımızı çalan, bizleri ziyaret eden tek Başkanımız Mesut Özakcan oldu. O, bizim Mesut Abimiz, onu seviyoruz ve önümüzdeki dönemde de Allah’ın izniyle birlikte olacağımıza inanıyoruz” sözleriyle Başkan Özakcan’a desteklerini dile getirerek teşekkür ettiler. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi