Efeler Gazetesi

Emanet: Efeler’e DP’nin bayrağını dikeceğiz

Emanet: Efeler’e DP’nin bayrağını dikeceğiz
22 Ocak 2019 - 16:30

DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Mesut Özakcan’ın partilerine katılmasından mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Efeler’e Demokrat Parti bayrağını dikeceğiz” yorumunu yaptı.

Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, CHP’den istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın partilerine katılmasından memnun olduklarını söyledi. 

Başkan Emanet, yaptığı açıklamada, “Mesut Abi, benim çocukluğumdan beri tanıdığım, alışveriş ettiğimiz bir kişilik. Bir siyasetçiden ziyade ‘Mesut Abi’ olarak bildiğimiz bir dostumuz, büyüğümüz. Tabii siyaset sahnesinde de böyle aktif hale gelince biz de görüşüyorduk zaten devamlı. Bizden aday olmasıyla hem mutlu olduk hem de gurur duyduk” dedi. 

“OYU YÜZDE 52’LERDE” 

Özakcan’ın DP’ye katılmasının partinin ivme kazanmasına yönelik bir adım olduğunun altını çizen Emanet, “Mesut Özakcan’ın güzel bir şahsi oyu var. Yapılan anketlerde yüzde 52’lerde çıkıyor. AK Parti’nin Efeler’de aday çıkarmaması, MHP’nin adayının Germencikli olması, Fatih Atay milletvekili olarak biliniyordu ama merkezde çok geçmişinin olmaması bizim için avantaj. Ama tabii her siyasi parti kendi mücadelesini verecek. İnşallah Efeler’e Demokrat Parti bayrağını dikeceğiz” diye konuştu. 

“SİYASETİN AKIŞI DEĞİŞECEK” 

Çarşamba günü de Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın partilerine katılacağı bilgisini veren Emanet, “Bununla birlikte tüm eski demokratlarımızın hepsinin başımızın üstünde yeri var. Onların hepsini bekliyoruz. Ancak bununla birlikte, bizim esas ikna edecek olduğumuz kitle yeni nesil. Sayın Genel Başkanımız 42 yaşında. Yeni kuşakların bizi tanımasını istiyoruz. İnsanlar artık Türkiye’de farklı bir yönetim anlayışını görmek istiyor. Türkiye’de siyasetin akışı değişecek. Bunu yapacak parti de Demokrat Parti” ifadelerini kullandı. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi