Efeler Gazetesi

EFELER HALKINDAN BAŞKAN ATAY’A COŞKULU KARŞILAMA

EFELER HALKINDAN BAŞKAN ATAY’A COŞKULU KARŞILAMA
25 Mart 2024 - 15:18

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, ziyaret ettiği mahallelerde coşkuyla karşılanmaya devam ediyor.

Efeler ilçesini karış karış gezip vatandaşlarla buluşan Başkan Atay, mahalle sakinleri tarafından meşaleler ve volkanlarla karşılanıyor. Başkan Atay’a duyulan bu ilgi ve desteği görenler, ‘Atay’ın 31 Mart’ta elde edeceği zaferin ayak sesleri duyuluyor’ yorumunu yapıyor. Efeler halkının Başkan Mehmet Fatih Atay’a desteği çığ gibi büyürken, Başkan Atay da vatandaşların ihtiyaçlarına kulak vermeye, taleplerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

“YENİ DÖNEMDE DE HİZMETTE REKORLAR KIRMAYA AYNEN DEVAM”

Yeni dönemde de projelerini gerçekleştirmek için durmaksızın çalışacağını belirten Başkan Atay, “Sözlerimin yüzde 96’sını, iki yılı pandemi ile geçen bir dönemde gerçekleştirdim. Görevini yapan bir belediye başkanı olarak gururla halkımızın karşısına çıkıyorum. Efeler halkına güveniyorum. İnanıyorum ki Efeler, kendine en çok hizmet eden ve edecek olan adayı belediye başkanı olarak seçecektir. Vatandaşlarımızın güveni ve desteğiyle yeni dönemde de hizmette rekorlar kırmaya devam edeceğim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi