Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Efeler 09 SFK’nın yeni sezon rakipleri belli oldu

Efeler 09 SFK’nın yeni sezon rakipleri belli oldu
26 Temmuz 2023 - 2:17

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 SFK, sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Diğer yandan antrenmanlar devam ederken yeni sezonun maç fikstürü çekilişi gerçekleşti. Kura ile belirlenen çekilişte ilk rakip Kartal Bulvarspor oldu.

Geçtiğimiz 2022-2023 sezonunu Play-Off oynayarak bitiren ve yarı finalde yenilerek 2. Lig’in kapısından dönen Efeler 09 Spor Futbol Kulübü önceki gün sezon açılışını gerçekleştirdi.

Günde sabah ve akşam olmak üzere iki antrenmana çıkan futbolcular sezon öncesi kondisyon topluyor. Takıma yeni katılan takviyeler ile ilk antrenmanını yapan yeşil beyazlılarda çekilen kura ile rakipler belirlendi. İlk rakip İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor oldu. Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Efeler 09 SFK’da teknik heyetin isteği üzerine eksik bölgelere transfer yapılacak.

SON HAFTAYI ‘BAY’ GEÇİRECEK

Çekilen kura ile birinci hafta Kartal Bulvarspor ile ikinci hafta Hacettepe 1945 ile üçüncü hafta Sapancaspor ile dördüncü hafta Eynesil Belediyespor ile beşinci hafta Amasyaspor ile altıncı hafta Pazarspor ile yedinci hafta Turgutluspor ile sekizinci hafta Batman Petrolspor ile dokuzuncu hafta Ergene Velimeşespor ile onuncu hafta Silifke Belediyespor ile on birinci hafta Elazığspor ile on ikinci hafta Karşıyaka ile on üçüncü hafta Anadolu Üniversitesi ile on dördüncü hafta 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar ligin son haftasını maç yapmadan BAY olarak geçirecek.

İLK HAFTA ISTANBUL DEPLASMANINDA

Fikstürde ilk hafta maçları şu şekilde; Kartal Bulvarspor – Efeler 09 SFK, Hacettepe – 1954 Kelkit Belediyespor, Sapancaspor – Anadolu Üniversitesi, Eynesil Belediyespor – Karşıyaka, Amasyaspor – Elazığspor, Pazarspor – Silifke Belediyespor, Turgutluspor – Ergene Velimeşespor, BAY – Batman Petrolspor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi