Efeler Gazetesi

CHP’den coşkulu kutlama

CHP’den coşkulu kutlama
01 Nisan 2024 - 8:38

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini üçüncü kez kazanan Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa, “Hepinize minnet duygularımı ifade ediyorum. Hiçbir zaman başınızı öne eğdirmedim, eğdirmeyeceğim” sözleriyle seslendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı’nda partililerin ve halkın zafer coşkusuna ortak oldu.

CHP olarak Büyükşehir’i ve birçok ilçeyi kazandıklarını kaydeden Çerçioğlu, “O kadar mutluyum ki, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Minnet duygularımı ifade ediyorum. Tekrar bize güvendiğiniz için. Hiçbir zaman başınızı öne eğdirmedim, eğdirmeyeceğim. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Tüm gücümüzle çalışmaya söz veriyoruz. Sizin için söz… Çok teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürüm bir kadın olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e. Bugün burada sizlere hitap edebiliyorsam onun sayesindedir. Her zaman şunu söyledim. İki kırmızı çizgimiz var: vatan ve bayrak” dedi.

“EFELER BİZİM…”

Efeler Belediye Başkanı seçilen Anıl Yetişkin de “25 yıllık avukatım. Hiç kimsenin önünde cübbemi iliklemedim ama müsaadenizle hepinizin önünde iliklemek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Parti örgütümüze, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, tüm Türkiye’nin tanıdığı adıyla Topuklu Efe’mize çok ama çok teşekkür ediyorum. Efeler bizim. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. Çerçioğlu, Anıl Yetişkin’in her zaman ve her konuda destekçisi olacağını ifade etti.

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı kutlamada, alanı dolduran binlerce vatandaş marşlar ve sloganlar eşliğinde seçim başarısını kutladı. Anıl Yetişkin, zeybek oynadı.

Başkan Çerçioğlu, buradaki kutlamanın ardından Nazilli’ye hareket etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi