Efeler Gazetesi

ÇERÇİOĞLU’NA SALI PAZARINDA SEVGİ SELİ

ÇERÇİOĞLU’NA SALI PAZARINDA SEVGİ SELİ
22 Ocak 2019 - 13:25

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler’de Salı Pazarını ziyaret etti. Alkışlarla ve ıslıklarla karşılanan Başkan Çerçioğlu’na pazarcılar ve vatandaşlar tam destek verdi.

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay ve çok sayıda partililer katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler’de Salı Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafına işlerinin nasıl olduğunu, halini-hatırını soran ve hayırlı işler dileyen başkan Çerçioğlu’na vatandaşlar ve pazarcı esnafı yoğun ilgi gösterdi. Pazarı gezerken esnaf tarafından sık sık alkışlanan Başkan Çerçioğlu’na esnaflar seçimde oylarımız sana helal olsun, her zaman seninleyiz yanındayız diyerek tam destek oldular.  

Vatandaşların ve pazarcı esnafının birlikte fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmeyen başkan Çerçioğlu, pazarcı esnafından alışveriş de yaptı. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi