Efeler Gazetesi

Çerçioğlu Vahşi depolamayı şikâyet etti

Çerçioğlu Vahşi depolamayı şikâyet etti
18 Mart 2019 - 19:59

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli’nin Pirlibey Mahallesi’nde bulunan çöp depolama alanını şikayet etti.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Çevre Müdürlüğü’nü göreve çağıran Başkan Çerçioğlu, “Burada vahşi depolama yapılıyor.  Nazilli Belediyesi buraya çöp dökemez. Nazilli’nin çöplerini Büyükşehir Belediyesi’nin çöp depolama alanına getirmesi lazım” dedi.

Çevre İl Müdürlüğü’nü uyaran Çerçioğlu, “Pirlibeyli’nin insanlarına yazık değil mi kardeşim. Gelin şuraya bakın. Büyükşehir oldu mu hemen koşa koşa gelirsiniz. Ama gelin şuaradaki çöp depolama alanına bakın. Daha Pirlibeyli’nin çöpünü gelip bizim çöp alanına dökemiyor, geliyor burada vahşi depolama yapıyor. Olmaz böyle şey.

Hani çevreyi kirletmeyecektik. Hani çevreyi temiz tutacaktık. Burada yetkililere bir kere daha söylüyorum gelin bu ile el koyun” diye konuştu.

Daha önce Çevre İl Müdürlüğü’ne Pirlibey’deki vahşi çöp depolamasını şikayet ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çerçioğlu, “Belki on kere yazı yazdım. Sayın Valimize de söylüyorum lütfen bu konuyla ilgilenin.

Burada yaşayan insanlar bu işten şikayetçi kardeşim. Eğer kanun varsa herkes kanuna uysun. Yoksa onu biz de bilelim yani ona ayrı buna ayrıcalık yapılıyorsa o başka bir şey.  Ben şimdilik bu kadarını söylüyorum. Yarından sonra da fotoğraflarını bütün Aydın’da dağıtırım. Bütün Türkiye de görür. Buraya bir an önce işlem yapılmasını istiyorum. Burada bir daha vahşi depolama yapılmamalı, Efeler’deki Büyükşehir Belediyesi’nin tesislerine getirilmeli. Çünkü bizim için en önemli şey geleceğimiz. Çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir çevre bırakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi