Efeler Gazetesi

Çerçioğlu: Savaş, 31 Mart’a kadar misafirimiz

Çerçioğlu: Savaş, 31 Mart’a kadar misafirimiz
22 Ocak 2019 - 16:23

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Biz seçimlerde seviyeyi asla düşürmeyeceğiz. Çünkü Sayın Mustafa Savaş, 31 Mart’a kadar Aydın’da misafirimiz. Biz misafirperveriz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Biz prensip olarak seçimlerde seviyeyi asla düşürmeyeceğiz. Çünkü Sayın Mustafa Savaş, 31 Mart’a kadar Aydın’da misafirimiz. Biz misafirperveriz” ifadelerini kullandı. 
Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın ‘Muhalefetin elindeki jeotermal oyuncağını alacağız’ ifadesine yanıt veren Başkan Çerçioğlu, “Zengin de fakir de bu havayı soluyor. Yıllardır Aydın’ın sorunu bu. İncirdeki rekolte düşüklüğü, diğer ürünlerdeki sorunlar. Bu Aydın’ın gündeminde bugün olan bir şey değil ki. Yıllardır var. Akılları şimdi mi başlarına gelmiş? Aday olunca mı akılları başlarına gelmiş? Kızılcaköy’de kadınlar birçok bu konuda dertlerini açıkladılar. Protesto gösterileri yaptılar. Aydın’da yer yerinden oynadı” değerlendirmesinde bulundu. Bu konuyu ‘muhalefetin elinden alınacak bir oyuncak’ olarak görmediklerine işaret eden Çerçioğlu, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak istediklerini vurguladı. 

“HALKTAN KOPMUŞLAR” 

Başkan Çerçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aydın’ın 50 yıllık sorunlarını 5 yılda çözdük. Günde 18 saat çalışıyoruz. Fakir fukarayı destekliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı. Hiçbir evrakımız eksik değilken belediyemizin sağlık dairesinin hizmetleri engellendi. Vatandaşın yoğun baskısıyla tekrar ruhsatımız geri verildi. Bundan da tabii ki memnuniyet duyduk. Kimin adına memnuniyet duyduk? Garip gurebanın adına memnuniyet duyduk. Düşünebiliyor musunuz siz? Çeşme Köyü’ndeki yatalak bir vatandaşın en yakın sağlık ocağına inmesinin ne kadar zor olduğunu? Öyle halktan kopmuşlar ki, vatandaşın bu derdinin farkında değiller.”

“KAÇ MUHTARIN KAPISINI ÇALMIŞ?”

AK Parti’li Savaş’ın ‘Ben 5 yıldan 5 yıla muhtarları 5 yıldızlı otellerde ağırlamayacağım’ sözüne de yanıt veren Çerçioğlu, “5 yıl önce muhtarlarımız İl Özel İdaresi’nden bir kamyon taş alabilmek için bir ay oranın kapısında yatıyordu. Bugün geldiğimiz noktada muhtarlarımız bir telefonla bütün işlerini çözüyor. Sayın Savaş, bildiğim kadarıyla Aydın Milletekili. Acaba kaç muhtarın kapısını çalmış bugüne kadar? Aydın, aklına belediye başkan adayı olunca mı geliyor? Biz prensip olarak kesinlikle bu seçimlerde seviyeyi düşürmeyeceğiz. Sayın Savaş, 31 Mart’a kadar misafirimiz Aydın’da. Biz misafirperveriz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi