Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Bölgesel Amatör Lig başlıyor!

Bölgesel Amatör Lig başlıyor!
29 Ekim 2021 - 10:34

EFELER 09 SFK RAKİBİ ALAÇATI GENÇLİK SPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 SFK, ligin ilk hafta mücadelesinde İzmir ekibi Alaçatı Gençlik spor ile karşı karşıya gelecek.

Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan 1.hafta mücadelesi, Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Şeyma Haşlak yönetecek. Yardımcılıklarını Hüseyin Asım Kılıç ile Furkan Abdullah Öztaş yapacak.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, MUĞLASPOR’U AĞIRLAYACAK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü Muğlaspor’u konuk edecek. Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan 1.hafta mücadelesinin başlama saati 14.00 karşılaşmayı Aykut Çetinkaya yönetecek. Yardımcılıklarını Fatma Özlem Tursun ile Muhammet Emin Kılıç yapacak.

SÖKE’DE AYDIN DERBİSİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek olan Eşin Grup Sökespor, Pazar günü Aydın Yıldızspor’u ağırlayacak. Söke İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00. Aydın derbisi olarak adlandırılan zorlu mücadeleyi Çağrı Oğuzhan Sepim yönetecek. Yardımcılıklarını Veysel Ayaydın ile Sadık Kaan Karakaya yapacak. Sökespor Başkanı Tamer Makaraç iddialı konuştu. Makaraç, “Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Sökesporumuzun rüzgarını estireceğiz. Yapmış olduğumuz transferlerle yıllardır özlem duyduğumuz 3. Lig hasretini bu sezon sonlandırarak şampiyon olup kupayı Sökemize getireceğiz. Bu konuda inancımız tam, Söke hayallerine bu sene kavuşuyor. Dillerden eksik olmayan ‘O Sene Bu Sene’ şampiyonluk parolası gerçekleşecek” dedi. Öte yandan Makaraç Pazar günü saat 14.00’da Söke Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Sökespor-Aydın Yıldızspor karşılaşmasına herkesi davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi