Efeler Gazetesi

Başkan Atay’dan Efeler halkına teşekkür

Başkan Atay’dan Efeler halkına teşekkür
18 Aralık 2022 - 20:40

Efeler 09 SFK’nın lider 68 Aksaray Belediyespor’u 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup ettiği maçı protokolden takip eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, maç sonunda yeşil beyazlı takımın galibiyet sevincine ortak oldu.

Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 5 bine yakın futbolsever takip etti. 90 dakika boyunca 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen takımına tezahüratlarla destek veren Efelerli taraftarlar maç sonunda 3-2’lik galibiyet sevinci yaşadı.
Maç öncesi Efeler halkına maça ilgi göstermeleri için çağrıda bulunan ve bu çağrısına Efeler halkının duyarsız kalmamasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Güzel bir maçtı. Efeler 09 SFK’lı futbolcularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak bir bütün içinde sezon sonunda inşallah şampiyonluk yaşayacağız. İlk yarıyı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Bu maça yoğun ilgi gösteren tüm Efeler halkına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi