Efeler Gazetesi

Başkan Atay sözünde duruyor

Başkan Atay sözünde duruyor
26 Şubat 2024 - 18:47

Her hafta ilçeye kazandırdığı başka bir hizmetin açılışını gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler’de 17’nci Kitap Kafe’yi açmaya hazırlanıyor.

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere kadar kente 20 Kitap Kafe kazandırma sözü veren Başkan Atay, yeni bir Kitap Kafe’yi daha hayata geçiriyor.

KİTAP KAFELERİN YENİ ADRESİ OSMAN YOZGATLI MAHALLESİ

Ders çalışmak, kitap okumak, araştırma yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan, güler yüzlü çalışanları ve ücretsiz ikramlarıyla öğrencilerin beğenisini kazanan Kitap Kafelerin yeni adresi Osman Yozgatlı Mahallesi olacak. Başkan Atay’ın törenle kurdelesini keseceği 17’nci Kitap Kafe, 28 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te, Osman Yozgatlı Mahallesi Hakkı Bey Caddesi 1217 Sokak No:2’de hizmete açılacak.

BAŞKAN ATAY’DAN AÇILIŞ TÖRENİNE DAVET

Tüm Efeler halkını açılışa davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Söz verdiğimiz gibi Efeler’imize yeni Kitap Kafeler açmaya devam ediyoruz. Hizmete açacağımız ilçemizdeki 17’ncı Kitap Kafe’mizin açılış törenine tüm hemşehrilerimi bekliyorum. Gelin bu heyecanı hep birlikte yaşayalım” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi