Efeler Gazetesi

Başkan Atay, oyunu kullandı

Başkan Atay, oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 19:58

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Atay, oyunu Hacı Celal Oto İlkokulu’nda kullandı. Atay, “Umarım Efeler halkı beni tercih eder ve bu yönde umutluyum” mesajı verdi.

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Atay, eşi Güneş Atay ve oğlu Eymen Atay’la birlikte Hacı Celal Oto İlkokulu’ndaki 1035 numaralı sandıkta oy kullandı.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla selamlaşan Atay, oy kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede, “Seçimler biliyorsunuz demokrasinin şöleni. Bu şöleni iyi bir şekilde geçirdik, yumuşak bir seçim dönemi oldu. Ben yaptığım icraatları anlatmakla meşguldüm. Yaptıklarımı anlatıp, yapacaklarımı toplumu anlatarak oylarını istedim. Halkımızda yaptıklarımızı bildiğini beyan etti. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Eğer halkımız bizim 18 kitap Kafe, 5 Kreş, 7 Hanımevi, sadece kadınların çalıştığı konserve fabrikası, sosyal yardımlarınızı, bisiklet yollarınızı görerek tercihlerini yapacaklardır diye düşünüyorum. Bu sadece yaptıklarımızın ötesinde Türkiye’nin içinde bulunduğu durumda çok önemli. Bu durum içerisinde umarım Efeler halkı beni tercih eder ve bu yönde umutluyum. Yapmış olduğumuz hizmetlerinde halkın hayatına dokunduğuna inanıyoruz. Bunların oya dönüşerek son bir dönem daha görev yapacağımızı düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi