Efeler Gazetesi

BAŞKAN ALICIK: “DARBE TEŞEBBÜSÜ MİLLİ RUH İLE YERLE BİR EDİLDİ”

BAŞKAN ALICIK: “DARBE TEŞEBBÜSÜ MİLLİ RUH İLE YERLE BİR EDİLDİ”
15 Temmuz 2022 - 1:09

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık; “15 Temmuz FETÖcü teröristlerin darbe kalkışması karşısında; milli birlik ve dayanışma hissiyatıyla Türkiye’nin dibi zehirli haşeratlarla dolu karanlık bir uçurumun kıyısından çekip alındığı tarihtir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ıncı yıl dönümü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alıcık, “15 Temmuz darbe ve istila teşebbüsü Gezi Parkı kalkışmasının bir devamı, 68 Ekim olaylarının bir etabı, bazı il ve ilçelerimizde yaşanan barikat ve hendek terörünün menfur ayağı, Melanet Gülen çetesinin son şansını, son kozunu oynadığı hain darbe girişimidir. Şehadete inanmış, ölüme kafa tutmuş, esaret altında yaşamaktansa kendini feda etmeye hazır kahraman millet evlatları paralı cellatlara hayatı zehir etti” dedi.

Darbe teşebbüsü milli ruh ile yerle bir edildi

Başkan Alıcık mesajında şöyle devam etti: “Fetihlerimizin intikamını, zaferlerimizin rövanşını almak için kuyruğa giren Türk düşmanlarının hiç boş durmadığı, ya doğrudan ya da devşirdikleri hainlerle rehavetimizi kollayıp müsait bir ortam yokladıkların farkında olan  Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli, başkentte, Ankara’nın göbeğinde, haine, zalime, katile meydan okuyarak korkusuzca ayakta, önce ülkem ve milletim inancı ile vatan görevinin başındaydı, bu günde Cumhuriyeti’mizin 100.yıl destanı, milli hedeflere kalp atışı, Türk Çağına gönül ve dava ateşi olan 2023 Haziran’da yapılacak seçimlerin Cumhur İttifakının zaferi ile sonuçlanması için kutlu karargâhımızda çalışıyor. Çünkü, tehditlerin geçtiğini, bir daha 15 Temmuz benzeri felaketlerin yaşanmayacağını söylemek aklı ve mantık işi değildir. 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır. Çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. FETÖ elebaşları ABD’de ve Avrupa ülkelerinde cirit atmaktadır. Milli ömre kast etmek için pusuya yatan cinayet şebekelerini doğduklarına doğacaklarına bin pişman etmek için,  Kardeşçe yaşamalı, Birbirimize saygı duyup hoşgörü ve uzlaşmayı her daim canlı tutmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu bilecek ve hatırımızdan çıkarmayacağız.

O kanlı gecede yaşananların tekerrür etmemesi hem bizim, hem de bizden sonraki nesillerin boynunun borcu, ecdada ve şehitlerimize vefanın gereğidir. Yeni 15 Temmuzların olmaması için Allah’tan niyazım kahraman ve gazi Türk milletinin birlik ve beraberliğinin asla bozulmamasıdır.

Gidecek başka yerimiz yoktur. Sığınacak başka yurdumuz yoktur. Altında toplanacağımız başka ay yıldızlı bayrağımız da yoktur. Ne yapacaksak burada, Türk Milletinin son yurdunda, birlikte yapacağız, birlikte başaracağız. Alemde şer bitmezse, herkes duysun ki, Oğuz neslinde er tükenmez, tükenmeyecektir. 15 Temmuz’da destansı mücadeleleriyle milli gönüllerde taht kuran şehitlerimize, terörle mücadelede tarih yazan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

O zulmet dolu gecede fedakaarca, kahramanca, ardını önünü düşünmeden işgalcilerin karşısına dikilen gazilerimize, elbette büyük Türk milletine şükran ve saygılarımı sunuyorum. Gazilerimize uzun ve huzurlu ömürler temenni ediyorum. Kahraman güvenlik güçlerimiz her daim muzaffer olsun.

Rabbim Türk milletimizi korusun, ilelebet kollasın, himaye etsin. Türkiye Cumhuriyeti’nin omurgası milli kimliktir, egemenlik ve irade ebediyen Türk milletine aittir.

Varolsun milli birliğimiz.

Varolsun vatanımız.

Dalgalansın Türk Bayrağımız.

Biz Cumhur İttifakı’yız.

Biz büyük Türk milletiyiz.

Ne mutlu Türk’üm diyene.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi