Efeler Gazetesi

BAĞIMSIZ ADAY AKSU, PROJELERİNİ AÇIKLADI VE YERLİ VE MİLLİ BUDUR DİYEREK NOKTAYI KOYDU

BAĞIMSIZ ADAY AKSU, PROJELERİNİ AÇIKLADI VE YERLİ VE MİLLİ BUDUR DİYEREK NOKTAYI KOYDU
01 Mayıs 2023 - 1:51

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, bir yandan seçim ziyaretlerini günde 16 saate çıkartarak, inanılmaz bir kampanya yürütürken, JEOTERMAL Projesinden sonra, Aydın için yıllarını vererek hazırladığı büyük projeleri açıkladı.

Bu Projelerin bir model yaratacağını ve Türkiye’ye örnek olacağını ifade eden AKSU Mecliste bu projeleri dinleyeceklerdir diyor. Halkımız bunun için bize yöneliyor. Şimdiden 100 bin oyu geçtik diyerek projelerin hayata geçmesi için herkesin bir sefere mahsus partileri bırakıp Bağımsız Adaya oy vermesini istiyor.

Aksu, “bu projelerin Her biri akılla, gerçekleri buluşturarak hazırlanmış çözüm üreten modellerdir. Hepsi Türk halkının ve Türkiye coğrafyasının özelliklerine has bir yapıyı hayata geçirecektir. Hiçbiri, Avrupa başta olma üzere bize dayattıkları modeller değildir. Halkın ihtiyaçlarına ve Ülkemizin sosyal yapısına, halkın geleneksel ve sosyolojik özelliklerine göre hazırlanmıştır. Yani AB Müktesebatı olarak 25 yıldır bize dayatılan, halkımızı zora sokan, insanlarımızı birbirine düşüren, kadınlarımızı korumayı başaramayan ithal, taklit sitemler değildir. “diyerek ana projelerini aşağıdaki şekilde özetliyor.

–              AYDIN Deprem için Dönüşüm Projesi

–              MENÇEP   Menderes havzası büyük altyapı ve çevre projesi

–              AY-JE    Menderes havzası Büyük Jeotermal Projesi

–              AY-SERA   32 Adet büyük Organize ve Organik Sera Bölgesi Projesi

–              GEN-SERA KÖYLERİ – 45 Adet, Güneş santralı bünyesinde seracılık yapan Köyler

–              AY-TUR – 12 Adet   Sağlık ve Kaplıca Turizmi Merkezi – 200 bin yatak Projesi

–              TARIM PARKLARI MODELİ il genelinde 334 adet Tarım Parkı ve Kooperatifi

–              AY-SANAYİ MODELİ – Kırsal, Küçük, Orta ve Büyük Sanayicinin teşvik projesi

–              AYPAZAR PROJESİ – İl Genelinde üreticiden tüketiciye ürünlerin ulaşımını sağlayan İnternet Pazarı

Bu projelerin uygulanması ile, Aydın’ın Dünyanın önüne geçebileceğini 300 bin istihdam ve yıllık 95 milyar dolar üretim ve ihracat ile dev bir ekonominin ve refahın ortaya çıkacağını açıklayan AKSU, bu kalkınma modeli Türkiye’ye örnek olacaktır diyor.

Projelerin detaylı açıklamaları ve sunumlarının, Facebook profilinde yer alan Televizyon Program linklerinde bulunduğunu hatırlatan Aksu, isteyen vatandaşlarımız bu linkleri tıklayarak, TV-DEN kanalında, iki yıldır yapmış oldukları programlardan projeleri izleyebilirler diyor.

Aydın’dan başlayarak, bu uygulama modelleri ve projeler ile ülkemizde kişi başına gelir 80 bin doların üstüne çıkacaktır. Bu mucizevi modeller ile Siyasetin çözemediği tüm sorunlar aşılacaktır. Ülkemizdeki kavga ve bölünme ortamı son bulacak, Terör, Sığınmacılar gibi sorunlar ortadan kalkacaktır, diyerek Projelerin muhtemel sonuçlarına işaret ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi