Efeler Gazetesi

Ayın Şoförü Erkan Ak oldu

Ayın Şoförü Erkan Ak oldu
22 Ocak 2019 - 16:34

Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nce verilen ‘Ayın Şoförü’ ödülüne, 19 yıllık sürücü Erkan Ak, layık görüldü. Ak’a ödülünü İl Millî Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş verdi.

Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nce her ay verilen ‘Ayın Şoförü’ ödülünün Aralık ayındaki sahibi Erkan Ak oldu. Baba mesleğini sürdüren ve 19 yıldır minibüs sürücülüğü yapan 40 yaşındaki Ak, ödülünü İl Millî Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’tan aldı. 

Kooperatifin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki sosyal tesislerinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, “Erkan arkadaşımız, uzun yıllardır aramızda. Babadan şoför. Çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Uzun yıllar inşallah aynı titizlik ve özveriyle mesleğini sürdürmesini diliyoruz” dedi. 

“HALKI SORUNSUZ ŞEKİLDE TAŞIYORLAR” 

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç de “Başarı hiçbir zaman için kolay gelmiyor. Arkadaşlarımızın yapmış oldukları çalışmalar sürücülerimizi motive ediyor. Aydın halkını sorunsuz bir şekilde taşıyorlar. Basın mensupları da bu faaliyetleri hem halka duyuruyor hem de önemini anlatıyor. Periyodik aralıklarla arkadaşlarımız eğitimden geçiyor. Bugünkü ödülü sizin vermeniz de anlamlı. Eğitim camiasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“İŞİ SEVMEK GEREKİYOR” 

Aydın İl Millî Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ise ödüle layık görülen Erkan Ak’ı kutlayarak, “Tabii bir işi yaparken öncelikli olarak o işi sevmek gerekiyor. Arkasından da işi en iyi yapmak gerekiyor. Demek ki, arkadaşımız işini severek yapıyor. Mutfaktan yetişmiş bir kardeşimiz olması da işi iyi yaptığını gösteriyor. İnşallah bundan sonraki iş hayatında ve yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, Okumuş, Ak’a plaket ve çeyrek altından oluşan ödülünü takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi