Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Aydınspor’un hedefi şampiyonluk

Aydınspor’un hedefi şampiyonluk
11 Ağustos 2022 - 0:30

Aydın Süper Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Aydınspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah beyazlı yönetim, Teknik direktör Mustafa Ünlü’nün raporu doğrultusunda iç transferde orta saha oyuncuları Orhan Çulha, Vahit Can, Erhan Güzel ve Mustafa Özgür ve dış transferde Borussia Dortmund’un ikinci takımında ve milli takım alt yaş gruplarında da forma giyen Ufuk Özbek ile anlaşma sağlamıştı. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden siyah beyazlı yönetim, Dış transfer kapsamında geçtiğimiz sezon Silivrispor ile Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1.Grup’u lider bitiren sol bek oyuncusu Erdal Küçükkara, Afyon Süper Amatör Lig’de 32 gol atan forvet oyuncusu Aykut Yeşilyayla, geçtiğimiz sezon Efeler 09 SFK formasıyla Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan savunma oyuncusu Burak Alper, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Aliağa FK forması giyen savunma oyuncusu Raşit İlçebaylık ile anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarına devam ettikleri belirten Aydınspor Başkanı Hüsammettin Artan, “ Hedefimiz Şampiyonluk. Aydınspor’u Aydınlı futbolseverlere sevdireceğiz. Şampiyonluk hedefiyle transferler çalışmalarını sürdürüyoruz. Üst liglerden kariyerli oyuncuları ile anlaşıyoruz. Taraftarımızın Bölgesel Amatör Lig özlemini gidermek için transferler yapıyoruz. Taraftarımıza güzel bir sezon yaşatmak için çalışmaya devam ediyoruz. Biz bu göreve makam için değil, Aydınspor’u eski günlerine ve mabedi Adnan Menderes Stadı döndürmek için geldik. Anlaştığımız futbolcularımızda parayı düşünmeyip Aydınspor’u düşündüler. İnşallah sezon sonunda taraftarımızla birlikte Bölgesel Amatör Lig’e yükselme coşkusunu beraber yaşarız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi