Efeler Gazetesi

Aydın turizmi üst noktalara taşınacak

Aydın turizmi üst noktalara taşınacak
11 Mart 2022 - 18:48

Aydın Valiliği’yle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) işbirliğiyle 13 – 15 Mayıs tarihlerinde Kuşadası’nda Turizm Çalıştayı düzenlenecek. Vali Hüseyin Aksoy, Aydın turizmini daha üst noktalara taşımayı amaçladıklarını ifade etti

13 – 15 Mayıs tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek Turizm Çalıştayı nedeniyle Aydın Valiliği ile ADÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer’in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Aydın Turizm Çalıştayı gerçekleştirmek üzere Adnan Menderes Üniversitemizle bir protokol imza töreni için bir aradayız. Aydın, turizmde önemli potansiyelleri olan bir kent. Mevcut durumumuzu görmek, daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına önümüzdeki süreçte yapabileceğimiz çalışmaları ortaya koymak adına turizm sektörünün tüm paydaşlarıyla beraber bir çalıştay yapmaya karar verdik. 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda bu çalıştay gerçekleştirilecek. Üniversitemizin değerli rektörüne, Turizm Fakültesi ve Turizm Meslek Yüksekokulu’nun değerli yöneticilerine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün değerli mensuplarına bu çalıştayda önemli görevler düşüyor. Ayrıca sektörden birçok kişinin görüşlerini alarak bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

“İlimizin turizmini biraz daha üst noktalara taşıyabilme adına bu çalıştayın bize önemli bir katkısı olacağını değerlendiriyorum” diyen Aksoy, şöyle devam etti: “Bu anlamda şimdiden bu çalışmada görev alacak bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Birçok akademisyenimiz bu çalıştayda görev alacak. Çalışma gruplarımızın ön hazırlıkları şimdiden başladı. 13 – 15 Mayıs tarihlerinde de bu ön hazırlıkların ayrıntılı olarak tartışılarak sonuçları alınacak. Bize rehberlik edecek çalışmalar olacağını değerlendiriyoruz. Turizm sektörünün bütün paydaşlarıyla, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle işbirliği içinde bu çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz.”

Protokol Vali Aksoy ve Rektör Aldemir tarafından imzalandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi