Efeler Gazetesi

“Aydın ile Denizli doğalgaz fiyatlarını eşitleye versin!”

“Aydın ile Denizli doğalgaz fiyatlarını eşitleye versin!”
14 Mart 2019 - 17:04

Koçarlı’da sakız cinsi koyun dağıtım törenine katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli’de doğalgaz ücretinin Aydın’a göre yüzde 26 daha düşük olduğunu iddia ederek, “Gelsin benim karşımdaki rakip. Denizli ile Aydın doğalgaz fiyatlarını eşitleye versin. Her şeyi çok biliyorlar, yapacaklar ya! Yapsınlar da hadi görelim” çağrısında bulundu.

Başkan Çerçioğlu, rakibi Mustafa Savaş’a çağrıda bulunarak, “Denizli’de doğalgaz Aydın’dan yüzde 26 daha ucuz. Aydın’da doğalgaz Denizli’ye göre yüzde 26 daha pahalı. Gelsin benim karşımdaki rakip. Denizli ile Aydın doğalgaz fiyatlarını eşitleye versin. Her şeyi çok biliyorlar, yapacaklar ya! Yapsınlar da hadi görelim” dedi.

JEOTERMAL DEĞİL YEŞİL ALAN YAPALIM

Efeler Kızılcaköy’de özel bir firma tarafından Çiftlik sahasına kurulmak istenen jeotermal elektrik üretim tesisi hakkında da çağrıda bulunan Başkan Çerçioğlu şunları söyledi: “Çiftlik sahasında kurulmak istenen santral nedeniyle vatandaşlarımız ayakta. Özellikle kadınlarımız temiz bir hava solumak istiyoruz diyor. Belediye başkanı olarak en büyük görevimiz temiz bir hava bırakmaktır. Aydın’ın yüzde 50’si zaten tarımla geçiniyor. Gerçi bu sahanın ruhsatı olmadığı söyleniyor. Bilmem, jeotermal alanın ruhsatı var mı, yok mu! Gelin orayı iptal edin. Yeşil alan ilan edelim.  1 Nisan’dan sonra oraya bin tane çam ağacı ben dikivereyim. Gelin burayı yeşil alan ilan edelim.”

AYTER ALANI ÇAĞRISI

Ilıcabaşı’nda deve güreşlerinin yapıldığı AYTER alanının Aydın’ın göbeğinde olduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu sözlerini şöyle bitirdi:  “Burayı parça parça hediye ediyorlar birilerine. Gelin orayı da yeşil alan ilan edelim. Gelsin insanlar nefes alsınlar.  Bu Aydın hepimizin. Onun için Aydın’a sahip çıkmak lazım. Bizler sahip çıkıyoruz ama hiç kimse sahipsiz olduğunu zannetmesin.” ERAY EKŞİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi