Efeler Gazetesi

AYDIN BİL KOLEJİ’NDEN GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ

AYDIN BİL KOLEJİ’NDEN GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ
21 Ocak 2022 - 20:32

Aydın Bil Koleji Kampüsü Görsel Sanatlar Sergisi açılışı Aydın Forum Alışveriş Merkezinde gerçekleşti.

Resim sergisi öğrencilerin bir dönem boyu hazırlandıkları birbirinden özel ve güzel eserin yer aldığı sergide ebru, tuval, akrelik, kara kalem, mukavva, çalışmalar yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Aydın Bil Koleji Kampüsü Eğitim Koordinatörü Muammer Metin serginin büyük emek harcanarak gerçekleştirildiğine şahit olduklarını belirterek “Emeği geçen Görsel Sanatlar zümresi başkanına ve tüm öğrenci kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir sergi olmuş. Birbirinden güzel eserler var burada. Tebrik ediyorum” dedi.

Metin,  Sanatın bir toplumun ilerlemesindeki öneminin ve vazgeçilmezliğinin bilincinde olan Atatürk’ün  ifade ettiği gibi “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” ifadelerini kullandı.

Sanatın topluma ve kültüre yansıttığı ışığın hep öğrencilerimizle birlikte olmasını temenni eden Muammer Metin tüm Aydın halkını sergiye davet etti.

Aydın Bil Koleji Kampüsü Görsel Sanatlar Sergisi 24 Ocak 2022 Pazartesi Günü’ne kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi