Efeler Gazetesi

ATAY’DAN KOCAGÜR MAHALLESİ’NE ZİYARET

ATAY’DAN KOCAGÜR MAHALLESİ’NE ZİYARET
31 Ocak 2019 - 17:36

CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay Kocagür Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Atay’a eşlik etti.

Kocagür Mahallesi’nde bulunan kahvehanede vatandaşlar, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Atay’ı davul zurna ile karşıladı. Atay konuşmasına başlarken “Beni Kocagür’de Efeler Belediye Başkanı gibi karşıladınız, sizin bu jestinizi hayatım boyunca unutmayacağım. İnşallah 31 Mart’tan sonra, yine omuz omuza davullarla zurnalarla mazbatamızı almaya gideceğiz” dedi.

Atay, Kocagür ziyaretinde ülkemizdeki ve Efeler’deki işsizliğin İktidar partisinin yanlış politikaları sebebiyle gerçekleştiğini ifade etti. 31 Mart’tan sonra Belediye Başkanı olduğu taktirde, belediyede yeni bir dönem başlatacağını, “Tarım Müdürlüğü” kuracağını ifade eden Atay, “Efeler ilçemizdeki belediyemize ait olan atıl halde bulunan tarım arazilerini kullanılabilir hale getirerek ilçemizde yaşayan kadınlarımıza ve gençlerimize iş sahası yaratarak üretimi arttıracağız” dedi.

CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay, ihtiyaç sahibi vatandaşların haysiyet ve vakarını göz ardı etmeyerek, gizlilik ilkesi doğrultusunda ve belediyenin imkanları dahilinde; barınma, beslenme, giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılanması amacı ile ‘Sosyal Yardım Kartı’ uygulaması başlatarak Efeler’de yaşayan ihtiyaç sahibi dostlarımızın bir nebze yüzlerini güldüreceğini ifade etti. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi