Efeler Gazetesi

Atay: “Efeler’i derman belediyeciliğiyle tanıştıracağız”

Atay: “Efeler’i derman belediyeciliğiyle tanıştıracağız”
12 Mart 2019 - 17:55

Millet İttifakı’nın Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, “Efeler Belediyesi’ni kazanacağız ve Efeler’i derman belediyeciliğiyle tanıştıracağız” dedi.


Millet İttifakı’nın Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, seçim çalışmalarını Efeler Mahallesi’ne sürdürdü.
Bir kıraathanede vatandaşlara seslenen Atay, vatandaşların kendi-lerini destekleyeceğinden şüphe duymadığını belirterek, “Efeler Beledi-yesi’ni kazanacağız ve Efeler’i derman belediye-ciliğiyle tanıştıracağız” dedi.
Göreve gelmeleri halinde hayata geçirmeyi planla-dıkları projelerden de söz eden Atay, “Halkımızın isteği doğrultusunda uy-gun bulunan alanlara ‘Çocuk Bilim ve Sanat Parkı’ yapacağız. Efeler’ deki çocuklar, çocuk bilim ve sanat parkı ile tanışa-cak; alışık olduğumuz salıncak, kaydırak gibi park oyuncakları yerine, çocuklarımızın düşünmesini sağlayacak ve eğitecek olan oyun alan ve gereçleriyle birlikte hem eğlenecekler hem de öğrenecekler.
Efeler de bulunan park alanlarımızın tamamına internet bağlantı noktaları koyacağız. Bu sayede vatandaşlarımız kolayca internet hizmetine erişebilecekler” dedi.
“AKILLI DERS YARDIMI”
Atay, “Ayrıca; Efeler Belediyesi, lise ve üniversite sınav hazırlığı yapan öğrencilerimize e-ders ile bilgi desteği sunulacaktır. Uzman öğretmenler, interaktif olarak konu anlatacak, soru çözecek ve öğrencilerin her türlü sorusuna cevap üretecekler. Tabii ki bu hizmetleri yapabilmemiz için Efeler Belediyesi’ni kazanmamız gerekiyor. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyor ve 31 Mart Akşamı saat 21.00’de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu ile birlikte Aydın Atatürk Kent Meydanı’na hepinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül de toplantıya katılarak bir konuşma yaptı. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi