Efeler Gazetesi

Alıcık: “Hemşehrilerimizin tercihi başımızın üstünde”

Alıcık: “Hemşehrilerimizin tercihi başımızın üstünde”
02 Nisan 2024 - 18:11

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın demokratik iradesinin tecelli ettiğini belirterek, “Hemşehrilerimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir” dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin açıklamasında, Aydın’ın demokratik iradesinin sandıkta tecelli ettiğini aktardı.

“Değerli hemşehrilerimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir” diyen Alıcık, “Sandıktan çıkan demokratik karara saygımız da tamdır. 31 Mart seçimleri, Türk demokrasi hayatının yüksek bir standarda ulaştığını, bu konuda dünyaya örnek teşkil ettiğini adeta belgelemiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın değerli adaylarına oy veren hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

SEÇİLENLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Çok yoğun bir kampanya dönemine imza atan, gece gündüz çalışan adaylara teşekkür eden Alıcık, şunları kaydetti: “Adanmış ve inanmış bir vicdanla, dürüst ve samimi bir mizaçla üstlendikleri kutlu görevleri insanüstü bir gayretle yerine getiren, Cumhur İttifakı’nın ve üç hilalin onurunu bayraklaştıran kahraman arkadaşlarımla iftihar ediyor, hepsini yürekten kutluyorum. Seçilen belediye başkanlarına başarılar diliyorum. Belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi