Efeler Gazetesi

AKSU, BAĞIMSIZ OLMANIN ÖNEMİNİ ANLATIYOR

AKSU, BAĞIMSIZ OLMANIN ÖNEMİNİ ANLATIYOR
02 Mayıs 2023 - 10:30

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, tek başına seçim arabasının üzerinden yürüttüğü çalışma ile fırtına gibi esiyor. Aksu, 30 günde Aydın İlini karış karış dolaşacağını açıkladı. Aksu ile alanda karşılaşan siyasi partilerin milletvekili adayları ve ekipleri, “Aksu’nun hızına ayak uydurmak mümkün değil, biz bir caddeyi dolaşıncaya kadar, Adam tüm şehri turalıyor” diyorlar.

Aksu, bu çalışması sırasında, halka hitap ediyor, Yüzlerce restoranda, kafelerde, kahvehanelerde toplanmış vatandaş guruplarına kısa konuşmalar yaparak, halka hizmet etmenin bu sistemde ne kadar zor olduğunu, siyasetin nasıl tıkandığını, bunu aşmak için Bağımsız olmanın önemini anlatıyor. Dinleyen vatandaşlar, Aksu’nun sadece projelerine ve yaklaşımına değil, hitabet yeteneğine de hayran kalıyorlar. Genellikle konuşmasının sonu vatandaşın alkışları ile bitiyor. Aksu ise bu alkışlar üzerine “Sizin bu alkışlarınızı Hizmet ve projelerle ödemeyi, Allah Bana nasip etsin. Allaha emanet olun“ diyerek sonlandırıyor.

Aksu halka hitaben konuşmalarında şunları söylüyor:

Ben partilerin içinde hep ihanet ve kişisel çıkar peşinde olan insanlara tanık oldum. Onun için herkese soruyorum. Siz ne buluyorsunuz Siyasi Partilerde? Eğer sizde kişisel çıkar peşindeyseniz, koltuk meraklısı iseniz, partilere gidin. Çıkar ve koltuk arayın. Eğer kendinize bir kimlik arıyorsanız ve taraftar olarak bundan güç almak peşindeyseniz. Bu da kişisel çıkara giriyor. Ben Partilerde aradığım Vatan sevgisini, hizmet ve proje aşkını bulamadım. ONUN İÇİN BAĞIMSIZIM. Yüz yıllık cumhuriyet döneminde EGE’den Meclise giren ilk Bağımsız Vekil olarak siyasete barış, akıl ve proje sunacağım.Ülke çapında Aydın gündem olacak. Aydın seçmeni bir tarih yazacak ve bozulmuş, halkın yararından uzaklaşmış siyaset arenasına bir ders verecek. Projesi olan insanları dışlayan, aday yapmayan, yaparsa da, altını oyan; yozlaşmış, rantı paylaşan kurumlar haline gelmiş olan siyasi yapını parçaları olan partiler bünyesinde vatana ve vatandaşa hizmet üretmek ne denli zor ?   Bunu en iyi ben bilirim, yaşadım. Buna rağmen binlerce eser bıraktım. Faturasını ağır ödedim. Yargılandım, iftiralar ve karalamalara boğuldum. Ama, yılmadım. Mücadeleme devam ettim ve edeceğim.

Partili Milletvekili ağzını açsa, halkı için bir proje istese susturuyorlar. Otur yerine diyorlar. Onun için Milletvekilleri Milletten koparak liderlerin hizmetkarı haline geliyor. Ben Aydın’ın sesi olacağım bundan şüpheniz olmasın. Ben sevdalısı olduğum bu topraklar için, Aydın için projelerimin hayata geçmesini isteyeceğim, susmayacağım. Korkmayacağım. Tüm Bakanlardan ve yetki sahiplerinden barış içinde, akılla, ikna ile isteyeceğim. Benim derdim onun bunun peşine takılıp makam kapmak değil. Çürümüş sistemle mücadele edip, onun çarklarına sıkışmış siyasetçilerle birlikte ülkeyi şaha kaldırmak. Aydın’ın Hakkını almak. Aydın’ı tümü ile Aydın Yapmak …  O zaman Huzur içinde olacağım.

  

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi