Efeler Gazetesi

AGC’nin etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

AGC’nin etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi
25 Nisan 2022 - 22:09

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Çocuk Eğlencesi ve Kukla Festivali’nde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Aydın’da çalışmalarını sürdüren AGC ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün iş birliğinde çocuklara yönelik Geleneksel Ramazan Çocuk Eğlencesi ve Kukla Festivali düzenlendi. Efeler ilçesindeki Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde düzenlenen etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, AGC Başkanı Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
“GAZETECİ PAYDAŞLARIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”
Etkinlikte konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Tuncer, organizasyonun çok kıymetli olduğunu ifade ederek, çocuklarla bir arada bulunmanın mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Aydın’da iki yıllık görev süresi boyunca basın paydaşlarıyla muazzam bir güç birliği inşa ettiklerini vurgulayan İl Müdürü Tuncer, “Bunun meyvelerini de pandemi sürecinde çok kuvvetli aldık. Aydın’da 2021 yılında 1 milyon 700 bin turist ağırladık. Dünyada pandemi öncesi turist istatistiklerini tutturabilen başka bir şehir olmadı. Tabi ki bu başarıda tanıtımın, duyurunun, ürettiğimiz pozitif haberlerinin büyük bir katma değeri oldu. Bu noktada gazeteci paydaşlarımıza çok şey borçluyuz. Tüm gazeteci paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. AGC Başkanımız Ferdi Uzun’un desteğini yanımızda hissettik. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. AGC Başkanı Uzun da “Sayın müdürümüz bizden övgüyle bahsetti ama biz gazeteciler şöyle diyoruz, ‘Bürokratlar ne kadar çok hızlı koşarsa biz de o kadar çok hızlı koşuyoruz. Dolayısıyla tempomuz onlardan bize yansıyor. Sosyal sorumluluk projesi altında nasıl bir şey yapabiliriz diye düşündük. Kültür ve Turizm Bakanlığı bu tarz organizasyonlar yapıyor. Bu anlamda böyle iş birliği yaptık ve iyi ki de yapmışız. Salondaki enerji o kadar güzel ki çok mutlu olduk. İyi ki geldiniz.” diyerek herkese teşekkür etti.
KUKLA GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI
Konuşmaların ardından çocuklar ilk olarak şarkılar eşliğinde dans edip oyunlar oynadı. Akabinde sergilenen Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Kukla ve Karagöz Sanatçıları Umut Şafak Poyraz ve Bahadır Bıyıklı tarafından sunulan Hacivat ve Karagöz oyunu ile kukla gösterisi, büyük beğeni topladı. Ardından Sihirli Balon Sanatçısı Çitlembil, Bubble Show gösterisi yaptı. Etkinlikte çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Festival sonunda tüm çocuklara balon hediye edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi