Efeler Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESİ 3. ETAP FİDAN DAĞITIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

NAZİLLİ BELEDİYESİ 3. ETAP FİDAN DAĞITIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
23 Mart 2023 - 23:22

Nazilli Belediyesi tarafından üreticiye destek olmak ve verimliliği artırmak için başlatılan fidan dağıtım çalışmalarının 3’üncü etabı tamamlandı.

16 MAHALLEYE 16 BİN 750 İNCİR FİDANI DAHA

Çalışmalar kapsamında; Durasallı, Güzelköy, Yalınkuyu, Kestel, Demirciler, Kozdere, Haydarlı, Ketenova, Ovacık, Kahvederesi , Aşağı Yakacık, Kocakesik, Gedikaltı, Gedik, Bayındır, Ketendere Mahalleleri olmak üzere toplam 16 mahallede 10 bin 750 incir fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Fidan dağıtım kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibine teşekkür etti.

TARIMSAL EKONOMİYE SÜREKLİ DESTEK

3.Etap dağıtım çalışmasının tamamlanmasına ilişkin konuşan Başkan Özcan; “16 mahalleye 10 bin 750 adet incir fidanını daha ulaştırarak Nazillili üretici hemşehrilerimize 30 bin incir fidanını dağıtmış olduk. Bu projemizin amacı fidanlarımızın üreticimiz, çiftçilerimiz tarafından yıllar içerisinde yetiştirilip Nazilli ekonomisine fayda sağlamasıdır. Hemşehrilerimizi her alanda desteklemeye, yanında olmaya devam edeceğiz. Proje kapsamında emeği geçen ekip arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarımıza vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi