NAHİT REİS’DEN ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

NAHİT REİS’DEN ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

SEMİH BAŞKAR/ AYDIN  Aydın’ın efsane Spor Kulübü Aydınspor’un tribün lideri Nahit Kalak; 19 Nisan Çarşamba günü oynanacak Aydınspor – Zoroğlu İncirliova Belediyespor maçına tüm Aydınlıları davet etti.

Bölgesel Amatör Lige Yükselme PlayOff Grubu’nda geçtiğimiz Pazar günü Kuşadası 1922 FK’yı 2 – 0 mağlup etmiş ve puanını 8’e yükselterek 2. Sırada yerini almıştı.

Çarşamba günü galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Aydınspor, Zoroğlu İncirliova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Maç öncesi tüm Aydınlıları maça davet eden Aydın’ın efsane Spor Kulübü Aydınspor’un tribün lideri Nahit Kalak; “Bugün tarihi bir maça çıkıyoruz. Önümüzde çok büyük bir fırsat var. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz ve destekliyoruz. Haydi Aydınlılar, haydi kardeşlerim Aydınspor maçında sevdalısı olduğumuz bu güzel takımı yalnız bırakmayalım, kazanalım ve yeniden ayağa kalkalım. Şampiyon olalım’ dedi.

Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun altıncı ve son haftasında İncirliova Belediyespor, Aydınspor’u evinde ağırlayacak. Maç, İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadı’nda 19 Nisan Çarşamba günü, saat 15.00’de oynanacak.

TARAFTAR İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS KALKACAK

Öte yandan , Zoroğlu İncirliova Belediyespor karşılaşması için ücretsiz olarak taraftar otobüsü kaldırılacak. Deplasmana gitmek isteyen taraftarlar (506) 128 33 75 numaralı telefondan, WhatsApp uygulaması üzerinden Onur Sezgin ile iletişime geçebilir.

 

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok