Köse: “Aydın Halkına Hizmet İçin Adayım”

Köse: “Aydın Halkına Hizmet İçin Adayım”

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, Aydın’a ve Aydın halkına daha fazla hizmet etmek için milletvekili olmak istediğini söyledi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni (ABGC) ziyaret etti. Ziyarette ABGC Başkanı Cem Ulucan ve yönetiminin yanı sıra basın mensupları ile bir araya gelen Köse, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini anlattı. Aydın’a ve Aydın halkına hizmet etmek için siyaset yaptığını ve milletvekili aday adayı olduğunu belirten Köse, “Türkiye’de her türlü yatırımın kaynağı Ankara. Ankara’dan Aydın’a güçlü kaynak tahsis edilebilirse, Ankara’da Aydın olarak elimiz, ayağımız güçlü olursa biz, Aydın’da çok daha iyi noktalara Aydınlı olarak gelebiliriz. Ben, bunun gayreti içerisindeyim” ifadelerini kullandı.
Aydın Orman İşletme Müdürlüğü, Aydın Belediye Meclisi Üyeliği, MHP Aydın İl Başkanlığı ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Köse, Aydın’a elinden geldiğince hizmet etmeye çalıştığını sözlerine ekledi. Başkan Ulucan da, Köse’ye aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok