Efeler Gazetesi

KİTVAK’TAN YENİ YIL COŞKUSU

KİTVAK’TAN YENİ YIL COŞKUSU
29 Aralık 2022 - 21:56

“KİTVAK yeni yıla onkoloji hastası çocuklar, hasta yakınları ve emekleri çok kıymetli sağlık çalışanları ile birlikte girmenin mutluluğunu yaşadı.”

Kısa adı KİTVAK olan KEMİK İLİĞİ TRANSPLANTASYON VE ONKOLOJİ MERKEZİ KURMA VE GELİŞTİRME VAKFI katkı ve desteğini hiçbir zaman esirgemediği onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarının moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla, pandemi sebebiyle ara vermek zorunda kaldığı geleneksel kutlamalarına yeniden başlayabilmenin mutluluğunu yaşadı.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren; yılbaşı, ulusal bayramlar ve dini bayramlarda onkoloji hastası çocuklar, aileleri ve hastane çalışanlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederken bu sevgi dolu paylaşımın özellikle onkoloji hastası çocuklar üzerinde olumlu etkilerini gözlemlediklerini ifade etti.

EÜ Kitvak Tülay Aktaş Çocuk Onkoloji Hastanesi’nde hasta miniklerin yeni yıl coşkusuna Çocuk Komedyeni ve Sihirbazı Vefvef Palyaço eşlik etti. Muhteşem performansı ile çocuklara moral veren Vefvef, eğlenceli oyun ve şakalarıyla KİTVAK’ın yeni yıl kutlamasına damgasını vurdu.

Yılbaşı hediyelerini büyük bir heyecanla açan onkoloji hastası çocuklar, program sonunda Sofra Grubu tarafından özel hazırlanan yılbaşı pastası ile lezzetli bir final yaptılar. KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren yılbaşı etkinliklerine katkılarından dolayı Mavişehir Rataract Kulübü’ne, Sofra Grubu’na ve Vefvef Palyaço’ya teşekkür ederken “Yeni yılın tüm çocuklarımıza sağlık ve neşe getirmesini tüm kalbimle diliyorum. KİTVAK hasta ve hasta yakınlarımıza umut olmak için var gücüyle çalışmaya devam edecek. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğa siz de ortak olabilirsiniz. Her şey çocuklarımız için” dedi. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi