Gündoğdu: “Engelsiz Bir Türkiye’yi Gelin Birlikte İnşa Edelim”

Gündoğdu: “Engelsiz Bir Türkiye’yi Gelin Birlikte İnşa Edelim”

Sevgi varsa engel yoktur diyen Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu; Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanlığı’nda 14 Şubat Salı günü saat 14.00’da basın toplantısı düzenleyerek milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

Toplantının duyurusunu yapan Gündoğdu; Sevgi varsa engel yoktur diyerek çıkmış olduğum bu meşakkatli yolda engelli hakları kadın hakları hayvan hakları çevre hakları ve en önemlisi engelsiz bir Türkiye için Aydın milletvekilliği aday adaylığımı Aydın halkını açıklayacağım. Bir Cumhuriyet kadını olarak bizlere seçme seçilme hakkını veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anar şimdiye kadar yaptığım bütün görevlerde devraldığım bayrağı layıkıyla taşıdım. Bundan sonraki görevimde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için haklarımızı hukuklarımızı Adaletli bir şekilde sağlamak için görev verilirse hizmete hazırız. Engelsiz bir Türkiye ve aydınlık yarınlar için 14 Şubat Salı günü saat 14.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Efeler ilçe başkanlığımızda Aydın milletvekilliği aday adaylığımı açıklayacağım. Siz değerli dostları emekçileri ve Aydın halkını davet ediyor engelsiz Bir Türkiye’yi Gelin birlikte inşa edelim” dedi.

Zeliha Gündoğdu Kimdir?

1966 doğumlu olan Gündoğdu Efeler Umurlu Mahallesi’nde dünyaya geldi. Bir çiftçi ailenin kızı olan Gündoğdu 2 çocuk annesidir. 1987 yılından bu yana parti üyesi ve delegesi olan Gündoğdu Umurlu’da Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Belde Başkanlığı yapmıştır. Büyükşehir Yasası ile il ve ilçe yönetiminde görev almıştır.  Uzun yıllar çeşitli STK’larda görev alan Zeliha Gündoğdu 2019 yılından bu yana Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanlığını yürütmektedir. SEMİH BAŞKAR

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok