Efeler Gazetesi

CHP’Lİ KARAKOZ 53 GÜNDE 277 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

CHP’Lİ KARAKOZ 53 GÜNDE 277 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ
11 Mayıs 2023 - 10:27

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, 53 günde 277 mahalleyi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptığı 19 Mart’tan bu yana her gün sabahın ilk saatlerinden gece geç saatlere kadar hemşehrileri ile buluşan CHP Aydın 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın’ın 17 ilçesinde sıkılmadık el, basılmadık taş bırakmayan Karakoz, sanayi siteleri, kıraathaneler, çarşı ve pazar alanları ile sokaklarda vatandaşlarla buluşuyor, Millet İttifakı tarafından hazırlanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni anlatarak CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını Aydınlılara iletiyor.

53 GÜNDE 277 MAHALLE

Yoğun temposu ve sıcakkanlı tavrıyla Aydınlıların sevgisini kazanan, gittiği ilçelerde meşaleler ve alkışlarla karşılanan CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, aday adaylık başvurusunu yaptığı 9 Mart’tan 10 Mayıs’a geçen 53 günlük sürede 277 mahalleyi ziyaret etti. Her gün 3 ilçeyi ziyaret eden, hemşehrilerini cemiyetlerinde de yalnız bırakmayan Karakoz, başarısıyla gönülleri fethetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi