Efeler Gazetesi

CHP’li Bülbül: “Yazık ki ne yazık”

CHP’li Bülbül: “Yazık ki ne yazık”
09 Şubat 2021 - 14:55

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, partiden istifa eden Muharrem İnce’nin “CHP artık bir tabeladan ibaret” sözüne sert tepki göstererek, “CHP’ye tabela partisi diyen İnce’yi millet affetmeyecektir” ifadesini kullandı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin partiden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, CHP için “tabela partisi” ifadesini kullanmasına CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül tepki gösterdi.

“Yazık ki ne yazık. Evlada bak! Devlet kuran Atamın en büyük iki eserimden biri dediği CHP’ye tabela partisi demek nedir?” diyen Bülbül, İnce’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “laf verdiğini” ve “onun ağzıyla konuştuğunu” iddia etti.

“İNCE’NİN YOLU BEŞTEPE”

CHP’nin asırlık bir çınar olduğunu vurgulayan Bülbül, “Kurumuş yapraklar düşer. CHP’ye tabela partisi diyen İnce’yi millet affetmeyecektir. CHP 1919’da,1923’te ve İnce’nin aday olduğu 2018’de neredeyse, 2021’de de aynı yerdedir. İnce’nin ise artık yolu bellidir, Beştepe’dir! Kuruluş ve kurtuluşun partisi CHP bir çınardır. Çınar sağlamdır” görüşlerini aktardı. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi